Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beléd bújt a cafe racer szellem ?
mondom hogy megvesztél, ahogy beszúrtál azt tanítani lehetne.
Tegnap kicsit meggyötörtem az SV, és mikor hazaértem úgy vettem észre hogy finomabban jár.
Ez létezik vagy csak beképzelem?
Lehet.
Mi olyan 5 körül szeintem.
apropo, érdekel valakit a héten bármelyik nap egy kakucsring?
néztem, de min. 50 ember kell hozzá. annyi meg 1 sorban nem is biztos, hogy elfér a pályán. inkább megyek bármelyik másik hétköznap akkor alig vannak.
Telibe meló , este 5 + a kiszállitás , még valamit
-mappa a szájba
ja-ja......szerintem megyek....
Ez a Gekko féle projektes valami
Mi este 7 körül voltunk fent
Hali!
Egy picit.
HI! Szerencsésen elkerültük egymást
lesz-lesz, de a jövő pénteken 13.-án.....
Érdekel.
körvonalazódik a 20-ai gurulás az alpokban......ha érdekel valakit jelezze a szállásból kifolyólag.....
pénteken lesz 3 rugóért egész napos kakucsolás.........érdekel valakit?.....én úgy fest kimegyek...
budakeszi, persze :)
Azért az a Solymár Dunakeszi Páty érdekes kerülő lehetett! Nem Budakeszi felé akart az lenni?
én tegnap beterveztem egy bp-csákvár-zirc-bakonybél-pápa útvonalat, visszafelé ugyanez, de az olaszfalu-tés közismert rally gyorsasági szakasz beiktatásával együtt. aztán úgy alakultak a dolgok, h nem akartam/tudtam nagyon eltávolodni itthonról, ezért "kiskört" mentem. eddig mindig pomáz-dobogókő-egom-visegrád-szentendre irányban küldtem, most kipróbáltam visszafelé, és jobban tetszett. (főleg egom-dobogókő). aztán csobánkánál elmentem pilisvörösvár irányába, aztán solymár, dunakeszi, páty, bia, sóskút, érd, haza. 14.00-ra érkeztem és a továbbiakban motorral nem mozogtam. legközelebb beillesztem ezt a bakonybélt, mert tudok egy(-két) jó kajáldát arrafelé, és ott akarok ebédelni :)
Ha kemény a víz!
találtam egy vicces képet...
Annyira óvtam magam, h a forrásból is csak sisakban meg gerincprotiban mertem vizet venni
lépek én is. jó nyóc mindenkinek!
Jó8!
Na joccakát Uraságotoknak!Én mááá kábé így --- ---