én azt szoktam h bp-dobogo-egom, 11, visegrad elott jobbos, hegyen át sztendre, majd m0 haza zugló. A visegrádi várhoz is tudom jo az ut, de ez nem az.
honne, ha a kalászi Cora felöl jössz akkor bal oldalt lesz a kút, ha azt látod ,akkor még mész tovább köbö 100métert, aztán lesz egy sáv amin be tudsz kanyarodni balra, pomáz felé ! utána lesz még egy hegyi falu: pilisszentkereszt, osztán esztergom. Gyönyörű nagyon az útvonal, arra hoztam haza én is a kis ezredesem
Akkor passz.Annyit tok hogy szentendrefelé megyek majd a kőőőrforgalomnál jobbra egy kis nagygáz majd a Lukoilnál mindenképp tankolás és tovább és egy jópofa balos lámpásnál húzni balra.
Hát a lepencei meg visegrádi közt nem tom a külömbséget hülye vok a tájékozódáshoz.Asszem pilisszentkereszt felé a nagyok szerint csiki-csuki majd a végén jön a motortolóverseny visegrádig és fel a kilátóhoz tankolás után.
Hazafelé próbálgattam megint.. és hát szitál 40-nél is 70-nél is.. Létezik az hogy azért mert hátul fel volt pókozva 1 kabát meg a sisak? Hülye gondolat de eszembe jutott.
rövidkör nekem is jó lenne, esetleg csöröglek szombat du felé, h mi a konkrét. Lepencein vótam má', Visegrádin még nem. De a sóderra csúszós tempó nekem sok, szal majd fenn megehetsz egy szendót míg rám vársz :)
lehet végig kéne olvasnom, nem sorról sorra röhögni
a kicsi már hasonlít egy sornégyesre akkor?
Van arrafelé OMV is?
Hazafelé próbálgattam megint.. és hát szitál 40-nél is 70-nél is.. Létezik az hogy azért mert hátul fel volt pókozva 1 kabát meg a sisak? Hülye gondolat de eszembe jutott.