Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha teis 13k ig forgatnád neked se kéne 6 :)
ne kicsizz mer jön a flame mint a minap is :)
csonthülyék

lehet végig kéne olvasnom, nem sorról sorra röhögni
burzsoá
vasárnap ok, gyerek max 7kor kel, csörgök! LOL:)
élvezet volt menni, szó sem volt megúszásról.Aztán meg, lehet a kicsivel lehet utánacsinálni...
durvábbak? El se tudom képzelni, h milyen lehet akkor a kicsin (mert én nem vettem észre, h durva)

a kicsi már hasonlít egy sornégyesre akkor?
Hívj nyugodtan.De szerintem vasárnap dlelőtt derül ki.Vagy holnap vagy ma.Nem tom én mek.
hétvégén nem gépezek, ezt is mobilról tolom. Hivlak majd, ha zavarok nyomj ki a 'csába :-)
Vár felé fel inkább tanklőtér nem út.Majd még fórumon egyeztetünk. útvonal miatt.
én azt szoktam h bp-dobogo-egom, 11, visegrad elott jobbos, hegyen át sztendre, majd m0 haza zugló. A visegrádi várhoz is tudom jo az ut, de ez nem az.
honne, ha a kalászi Cora felöl jössz akkor bal oldalt lesz a kút, ha azt látod ,akkor még mész tovább köbö 100métert, aztán lesz egy sáv amin be tudsz kanyarodni balra, pomáz felé ! utána lesz még egy hegyi falu: pilisszentkereszt, osztán esztergom. Gyönyörű nagyon az útvonal, arra hoztam haza én is a kis ezredesem
Ez nekem kinyai.
Van arrafelé OMV is?
Nem emlékszem kátyúzásra... Sanyi is erre tippelt. Holnap kiderül odafele menet csak akkor is bassza a csőröm....
bezony, de ha szentendrén az OMV kút után mész dobogókőfelé, akkor esztergomnál lyukadsz ki ,és onnan akár együtt is mehetnénk visire
Lehet, hogy szálszakadás?
Akkor passz.Annyit tok hogy szentendrefelé megyek majd a kőőőrforgalomnál jobbra egy kis nagygáz majd a Lukoilnál mindenképp tankolás és tovább és egy jópofa balos lámpásnál húzni balra.
lepence meg visi közt kb egy kilométer sincs
Nem.Ez nem lehet az oka.
Hát a lepencei meg visegrádi közt nem tom a külömbséget hülye vok a tájékozódáshoz.Asszem pilisszentkereszt felé a nagyok szerint csiki-csuki majd a végén jön a motortolóverseny visegrádig és fel a kilátóhoz tankolás után.
veled tartok , idén még nekem is a nyugdíjas tempó dukál
Szia(sztok)

Hazafelé próbálgattam megint.. és hát szitál 40-nél is 70-nél is.. Létezik az hogy azért mert hátul fel volt pókozva 1 kabát meg a sisak? Hülye gondolat de eszembe jutott.
ja, fr beszámolójából tisztán levágtam h végig a napon döglöttél :) irigyellek, na.
rövidkör nekem is jó lenne, esetleg csöröglek szombat du felé, h mi a konkrét. Lepencein vótam má', Visegrádin még nem. De a sóderra csúszós tempó nekem sok, szal majd fenn megehetsz egy szendót míg rám vársz :)
úgy lebarnultunk előző héten, hogy amikor ma bementünk az önkormányzatba ügyintézni, hirtelen segélyt kaptunk.......megéri a nyaralás!