Caberg sisakokról úgy "általánosságban" tudtok valamit? Nem nagyon vagyok jártas ezen a téren, nem tudom, hogy mennyire jó vagy rossz...
Egyébként a V2 407-t néztem...
van kapcs. rajz, de nem hiszem hogy sokat mondana, én is alig értem így két év után, hogy mi miért.
ha programozni szeretnél van még üres PCB, vagy akár beültetve alkatrészekkel, ezekből tudok adni beker. áron. SW nélkül. így neked csak a programozással kell foglalkozni, de nem lesz egyszerű, nem kb. 1/2 év volt mire faszán működött. pixelről pixelre kell megrajzolni a grafikákat stb.
Köszi a válaszokat,maradok a 650nél elég lesz az is bőven Hogy csere mikor lesz nem tudom,attól függ hogy viszik el a kis R-t,legkésöbb jövő nyáron jó lenne sv-zni
Már tervezzük a következő nagy lélegzezű kanyart úgyhogy ne zrikáljuk szegént.Birom a rókás srácot.Lelkes.Bár ennyi esővel én nem lettem volna ennyire.
Nem akartam írni hogy Zsé"kanyarvadász"kettő már csak tudja.Tavasszal találta meg a 6.-at az extrák közt.Nekem a szerszámkészlet sikerült ennyi idő alatt.
Egyébként a V2 407-t néztem...
jegember kuk frímél po hu
ha programozni szeretnél van még üres PCB, vagy akár beültetve alkatrészekkel, ezekből tudok adni beker. áron. SW nélkül. így neked csak a programozással kell foglalkozni, de nem lesz egyszerű, nem kb. 1/2 év volt mire faszán működött. pixelről pixelre kell megrajzolni a grafikákat stb.
Köszi a válaszokat,maradok a 650nél elég lesz az is bőven Hogy csere mikor lesz nem tudom,attól függ hogy viszik el a kis R-t,legkésöbb jövő nyáron jó lenne sv-zni
amúgy meg, kakucson robogóval is körbemotoroznak bárkit szóval ott nem a méret a lényeg, vagy inkább még hátrány is.
MÉG! NE!
Majd face-to-face!
lesznek itt még érdekes dolgok. 'Zsé"kanyarvadász"kettő', ez tetszik
Nem?
DE!
255.
Amúgy meg ez még képlékeny, de Csomival, Ürgével beszéltük, hogy csak felmegyünk oda vasárnap ebéd után/helyett és ennyi!
Még addig pontosítunk!