Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne má
Zsé"kanyarvadász"kettőnek az van.Ez már mond valamit.
Ütőfényes napverés van.
én is arra keltem,fincsi volt így hogy ma megyek első rutinra.De hála az égnek elállt,mire felkeltem:D
az nem mindig gond....az előző laser tornado sisakom könnyebb volt mint a mostani raidII-őm mégis az utóbbi kényelmesebb viselet....
Nehéz!
Ha ma esni fog(nálunk esik) akkor ott a hegyen méginkább lehetséges......
Caberg sisakokról úgy "általánosságban" tudtok valamit? Nem nagyon vagyok jártas ezen a téren, nem tudom, hogy mennyire jó vagy rossz...
Egyébként a V2 407-t néztem...
Érdekelne. Megkeresel priviben?
jegember kuk frímél po hu
bár nem volt annyira jó, arra ébredni, hogy szakad az eső
UFF
benzingőzös jó reggelt
van kapcs. rajz, de nem hiszem hogy sokat mondana, én is alig értem így két év után, hogy mi miért.
ha programozni szeretnél van még üres PCB, vagy akár beültetve alkatrészekkel, ezekből tudok adni beker. áron. SW nélkül. így neked csak a programozással kell foglalkozni, de nem lesz egyszerű, nem kb. 1/2 év volt mire faszán működött. pixelről pixelre kell megrajzolni a grafikákat stb.
Sziasztok!

Köszi a válaszokat,maradok a 650nél elég lesz az is bőven Hogy csere mikor lesz nem tudom,attól függ hogy viszik el a kis R-t,legkésöbb jövő nyáron jó lenne sv-zni
arra gondoltam, ha az éjszakai műszak olvas és válaszol

amúgy meg, kakucson robogóval is körbemotoroznak bárkit szóval ott nem a méret a lényeg, vagy inkább még hátrány is.
Már tervezzük a következő nagy lélegzezű kanyart úgyhogy ne zrikáljuk szegént.Birom a rókás srácot.Lelkes.Bár ennyi esővel én nem lettem volna ennyire.
nekem is másfél évembe került mire rábukkantam a szerszámos ládára
Ne kor-ZRIKÁLJUK!

MÉG! NE!

Majd face-to-face!
Hát az komoly volt! A röhögéstől az orromon jött ki a pizza! Roadking meg a csendes pusztító mosolyával.... Júúúj de előttem van az a kép!

lesznek itt még érdekes dolgok. 'Zsé"kanyarvadász"kettő', ez tetszik
erre a képkommentálásra ajánlom figyelmébe mindenkinek az adatlapomon lévő kis mondatot.(nem most írtam be már vagy 1 éve ott van)
Jókérdés.
Nem akartam írni hogy Zsé"kanyarvadász"kettő már csak tudja.Tavasszal találta meg a 6.-at az extrák közt.Nekem a szerszámkészlet sikerült ennyi idő alatt.
Egy idő: 45 perc!

Nem?

DE!

255.

Amúgy meg ez még képlékeny, de Csomival, Ürgével beszéltük, hogy csak felmegyünk oda vasárnap ebéd után/helyett és ennyi!

Még addig pontosítunk!