Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nöm.
Sác azé ment egy évig farmer-sportcipő combóban mert nem tudott jó ruhára pénzt előszedni.Mondom neki van valami probiker 60k-é csak jobb mint az amiben nyomja erre jött az oltás hogy az szart sem véd a drága a jó.
nem....pont fordítva...
Akku feszültség, átlag fogyasztás, olajhőmérséklet, pillanatnyi fogyasztás, töltés-fogyasztás, stb... Ilyeneket szívesen elnézegetnék én is...
Vehetnél egy giccerhaccázat.K tomisénmelyikamenőt.
tisztázzuk mer nekem magas.....Te mondtad hogy a drága a jó az óccsó meg szar és ők ugattak le ezért?
Vagy mivan?
Olyan értelmes vagyok mint a fekete pákó
Én nem értek hozzá, de egyszerűbb megvenni mint szívni az összerakással.......Laller igen jó áron adta(volna) ezeket a tényleg minőségi kütyüket........
Lószart, túl öreg, nem elég trendi!
Szia!

Érdekelne kicsit részletesebben. A jelet honnan veszed? ECU-t csapolod meg valahol? Vagy bizonyos vezetékeket megvágsz és feszültséget mérsz? (Pl.: fogyasztáshoz injektor?)
Ha lenne pár kapcsolási rajz meg leírás az elkészítésről érdekelne engem is. Maga a "barkács tevékenység" miatt .
Régebben én PLC-t programoztam, szóval az "alap" megvan hozzá
ja meg biztos jár a mocik mellé valami megdonálcos kupon is mert folyton ott bőgetik a mocikat aztán nyomnak egy lámpától lámpáig-ot és kezdődik a mekizés előről
tapadnak mi?.......
Nem tuggyák mi a menő, az igazi faszagyerekek naked SV-vel járnak, és a nyitott dob a pinamágnes.
Van olyan mosógép, szállítottam párat.....tényleg párat, a 16 év alatt kettőt.......10 éve volt 560000huf viszont 25 év gar. és ha valaki a boltban meg tudta karcolni egy oda kitett fémpénzzel az kapott egy újat ingyen.........volt aki szárítógépet is vett hozzá.....1
Komoly.
Jól le is ugattak érte ottan.
zoli ez most komoly,vagy irónikus gúnyolódás?
Jobb a szart.
Ugyanz a hoki futómű van alatta.
felénk a sznobok csak burkolt sport motorral járnak ami minél több lóerő.(mert ő érezni akarja az erejét meg nehogymá kinőjem mááá)Pinamágnes széria tartozék hozzá
Na azok a gixxeresek közt vannak.
Húúúúdemondom ajjaj.
A 180e-res ruha megvédi az életed a 60-80-erestől meg meg kettészakadsz és leesik rólad az első métereken.
én meg Berik sisakot vettem, mert most csak így adta ki.. drága volt az egyetlen passzentos csizma.. majd lesz még karácsony
Állítolag jobb, mint az SV.
Hát kell a szervíznek is élnie valamiből.
Mondtam párszor hogy a simenses emberke megsúgta tudnának mosógépet olyat is csinálni ami 120 évig nem áll megy.
Na de akkor ki vesz mosógépet tőlük mégegyszer?
Nem kell halkan mondani....az SV-sek között egyre kevesebb a sznob.....azok most Gladiust vesznek...
azért halkan mondom mert shox márkájú ami a többiek szerint szar
de nekem nincs bajom vele.
na igen, de ez csak olaj és átnézés.....mondjuk van is mit...
Há ménena.
Sövön egy 24e-res sima szervíz mennyi?
70e Ha láncot,olaj+szűrőt,gyertya,légszűrőt nézzük.Ha kell gumi szelephézag,és pr dolog akkor munkadíjjal kijön jóvaltöbb.
Köszönöm
Csak halkan mondom mert megköveznek a pestiek ,hogy a dzsekit a kaposvári Belmotoban vettem