Nöm.
Sác azé ment egy évig farmer-sportcipő combóban mert nem tudott jó ruhára pénzt előszedni.Mondom neki van valami probiker 60k-é csak jobb mint az amiben nyomja erre jött az oltás hogy az szart sem véd a drága a jó.
tisztázzuk mer nekem magas.....Te mondtad hogy a drága a jó az óccsó meg szar és ők ugattak le ezért?
Vagy mivan?
Olyan értelmes vagyok mint a fekete pákó
Én nem értek hozzá, de egyszerűbb megvenni mint szívni az összerakással.......Laller igen jó áron adta(volna) ezeket a tényleg minőségi kütyüket........
Érdekelne kicsit részletesebben. A jelet honnan veszed? ECU-t csapolod meg valahol? Vagy bizonyos vezetékeket megvágsz és feszültséget mérsz? (Pl.: fogyasztáshoz injektor?)
Ha lenne pár kapcsolási rajz meg leírás az elkészítésről érdekelne engem is. Maga a "barkács tevékenység" miatt .
Régebben én PLC-t programoztam, szóval az "alap" megvan hozzá
ja meg biztos jár a mocik mellé valami megdonálcos kupon is mert folyton ott bőgetik a mocikat aztán nyomnak egy lámpától lámpáig-ot és kezdődik a mekizés előről
Van olyan mosógép, szállítottam párat.....tényleg párat, a 16 év alatt kettőt.......10 éve volt 560000huf viszont 25 év gar. és ha valaki a boltban meg tudta karcolni egy oda kitett fémpénzzel az kapott egy újat ingyen.........volt aki szárítógépet is vett hozzá.....1
felénk a sznobok csak burkolt sport motorral járnak ami minél több lóerő.(mert ő érezni akarja az erejét meg nehogymá kinőjem mááá)Pinamágnes széria tartozék hozzá
Na azok a gixxeresek közt vannak.
Húúúúdemondom ajjaj.
A 180e-res ruha megvédi az életed a 60-80-erestől meg meg kettészakadsz és leesik rólad az első métereken.
Hát kell a szervíznek is élnie valamiből.
Mondtam párszor hogy a simenses emberke megsúgta tudnának mosógépet olyat is csinálni ami 120 évig nem áll megy.
Na de akkor ki vesz mosógépet tőlük mégegyszer?
Há ménena.
Sövön egy 24e-res sima szervíz mennyi?
70e Ha láncot,olaj+szűrőt,gyertya,légszűrőt nézzük.Ha kell gumi szelephézag,és pr dolog akkor munkadíjjal kijön jóvaltöbb.
Sác azé ment egy évig farmer-sportcipő combóban mert nem tudott jó ruhára pénzt előszedni.Mondom neki van valami probiker 60k-é csak jobb mint az amiben nyomja erre jött az oltás hogy az szart sem véd a drága a jó.