hát ami azt illeti lófasz volt most is a kínálat.. 60as volt a legnagyobb, ami éppen jó volt abból is csak egy darab volt.. rádásul nem is abban az arlen nessbe amilyet szerettem volna.. dehát ez is széép jah és féláron volt! 200ról 100. A csizmával már nem voltam ennyire szerencsés, alig tudtam összehúzni a ruhával, egyszerűen nem volt nagyobb ebből se, igaz ez is 46, de a száránál kicsi egy kicsit csak.. dehát remélem majd azért kinyúlik kesztyűt abszolút nem találtam ! volt ami félig se ment fel a lapát kezeimre
Frászt kemény.
Még gumit is le kéne kapni de rohadtul nincs hozzá kedvem.Meg lemosni meg fene tudja.Örültem hogy nem kell szerelni és páff lehet nekiesni.
Kéne vennem egy HD-t inkább az szíjas.
Lehet télen nekiesek és hegesztek rá egy gardányt.
A diadorának viszont jobb a méretezése.Az rámment a hülye superzone-os csizma meg nem.
Még gumit is le kéne kapni de rohadtul nincs hozzá kedvem.Meg lemosni meg fene tudja.Örültem hogy nem kell szerelni és páff lehet nekiesni.
Kéne vennem egy HD-t inkább az szíjas.
Lehet télen nekiesek és hegesztek rá egy gardányt.
Superzone-ban.Mikor voltam nem volt valami hajde a méretkészletük.Egy ványadt 58-as kabát volt az egész kócerályban.Gondoltam már hoztak?