Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel egy sima szerviz is 150 rugóra rúg így ez még nem is nagy beavatkozás...
bazz neked meg akkora karod van mint a két combom együtt te hogy találtál ruhát ?
hát de akkor is azért na
Általában nem csórók veszik, nem hiszem, hogy gondot jelent a célközönségnek.
bazz örököltél
Te vagy a másik véglet.
mivaa 500.000 ft
Na akkor marad a bering bár abban sincs sok bizodalmam.
A diadorának viszont jobb a méretezése.Az rámment a hülye superzone-os csizma meg nem.
30k-nál eladás és új kitolása a szalonból a nyerő.
hát ami azt illeti lófasz volt most is a kínálat.. 60as volt a legnagyobb, ami éppen jó volt abból is csak egy darab volt.. rádásul nem is abban az arlen nessbe amilyet szerettem volna.. dehát ez is széép jah és féláron volt! 200ról 100. A csizmával már nem voltam ennyire szerencsés, alig tudtam összehúzni a ruhával, egyszerűen nem volt nagyobb ebből se, igaz ez is 46, de a száránál kicsi egy kicsit csak.. dehát remélem majd azért kinyúlik kesztyűt abszolút nem találtam ! volt ami félig se ment fel a lapát kezeimre
bmw hp2
Na az sem rossz.1300-as mégjobb.
nem annyira....szinte az összesnél 40-60000km-nél felújítás kell......mindössze 5 kiló ha jól tudom....eksönben...
Bmw R1200 GS, a kardán még jobb.
Frászt kemény.
Még gumit is le kéne kapni de rohadtul nincs hozzá kedvem.Meg lemosni meg fene tudja.Örültem hogy nem kell szerelni és páff lehet nekiesni.
Kéne vennem egy HD-t inkább az szíjas.
Lehet télen nekiesek és hegesztek rá egy gardányt.
jogos......kemény rugó, kemény rider laza lánc!
Hm.Súlyban van külömbség.Szerintem én maradok a 30-nál.
Én 25-re szoktam belőni.
No akkor hétvégén feszítek.
akkor lesz éppen jó......
Ha ráülök nem feszül meg nagyon?
Nöm.
Superzone-ban.Mikor voltam nem volt valami hajde a méretkészletük.Egy ványadt 58-as kabát volt az egész kócerályban.Gondoltam már hoztak?
nem kellett volna a nagynyomású szívócsövét a petrós hordóba tenni....amúgy nem ráülve....simán oldalsztenderen...
Ráülve vagy nélküle?
új cuccok, cross cumóval érdekes lenne egy sv-n