Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a gyári van rajta, 2007-es a motor újonnan vette.
Hat most jovok a szervizbol es azt mondtak mindenestol 200 es 250 font kozott allna meg ami ugye 60-75e forint. A szervizkonyvben benne van h durvan 3000 merfolddel ezelott volt olaj es szuro cserelve. Sajna nem vagyok most a motor kozeleben de lecsekkolom a lancot. Szerintem most lett eloszor feszitve es nem lattam eddig semmi extrat rajta.
már agyaltam rajta, de a magyar hülye....szereti ha szivatják........én is magyar vagyok...
ez kamu.....ha így megnyúlt akkor cserés különben kárt okoz.......akkor nyúlik így meg ha nem a megfelelő erősségűre cserélik.....
a barátom lánca is szakaszosan nyúlt meg ( szevízben mutatta neki a szerelő, szerinte még nem kellene cserélni mert a v2-esek mind ilyenek ) pedig csak 12 000 km van benne neki.
Ha az adatlapomra gondolsz, azok Nokia 3310 kijelzők és egy microcontrollerrel írom ki rá a szöveget. Amikor megvettem a mocit és megtudtam, hogy van lehetőség fokozatkijelző használatára, azonnal nekiálltam egy saját verzió elkészítésének. A bal oldali a fokozatkijelző a jobb oldali egy külső hőmérő, akkufesz mérő és egy fogyasztásmérő(lett volna), ami azóta átalakult köridőmérővé. Van róla vidi itt és itt, valamint az SVMédia fórumon topic itt.
Annyira azért nem.Lehet nem találtak olcsót ott.fene tudja.Azért spron vagy szombathely közelebb lett volna.Érdemes lenne kitelepülni és alájukvágni árakkal.
bécsből azért látogattak meg mert 40 rugó lett volna ott csak a munkadíj....lehet mi vagyunk olcsók?...
Hát neten rendelni az oajat szerintem annyi mint itthon.Láncszett ugyanígy.Ebay jó hely.
Szerelő lehet nagyobb tétel de egy lánccseréért ha viszem a cuccot nem kérhetnek el 100 fontot mert rájuk borítanám a műhelyt.
De fene tudja.
Lehet olyan drága is hogy érdemes lenne kimenni szervízelni a gépét.
Odakint ez nem ilyen kis összeg....gondolom.......viszont igazad van, többet lehet veszíteni a spóroláson....
Olaj 6e Km és csere,szűrővel.Indokolt esetben túlmehetsz egy ezdrest max de nem biztos hogy szarakodni kéne egy 10e Ft-os tételen.
Lánc KM és használat függő.Mennyi a Km benne?
Amúgy ha már nem tudsz többet feszíteni és 4cm nél nagyobb a lógása szakaszosan megnyúlt vagy a láncszemek közt kijön a piros kenőanyag akkor cserés.És egy 25-30e forintos tétel miatt kockáztatni egy láncszakadást nem kéne.Jobb esetben csak szakad közepesen szar esetben kitép egy darbot a blokkbol nagyon szar esetben 160-nál blokkol és feltörlöd az aszfaltot.
És nem hiszem hogy túl sok lenne külföldön és itthon az alkatrészárakban.Szervízdíj sem lehet egetverő olajat meg le lehet otthon cserélni.
Sziasztok. Most voltam gumicseren az sv 650-emmel es azt mondtak a lancot es az olajat nem artana lecserelni lassan. Az a baj, hogy marha draga itt Skociaban es en nem vagyok biztos benne, hogy ez nagyon surgos... Mi a jele annak, ha a lanc szar allapotban van? Illetve mik azok a jelek amik ha mutatkoznak akkor tudni lehet, hogy megerett a cserere? Az olajra azt mondtak kicsit alacsony a szint de megneztem es nem latom h keves lenne benne. Majdnem a full jelnel van.
Vannak most uj cuccok vagy ugyanaz a keszlet?
Jah , sajnálom ,hogy elcsúsztam az idővel ! De a Superzoneba nem találtam csizmát a lábam méretére végül összejöt ,nem tudtam összehúzni a ruhával

Holnap mehetünk egy picit, ha az idő is úgy akarja, ma nem akarta.
Na ma megint az eső elől kellett menekülni.
Na hazahoztam a gépet ! Istenkirálycsászárállatkurvajó

Negatív diszkrimináció.
Szervezők fel lesznek jelentve valamelyik szervnél.
Még kitalálom melyiknél.
Ezeket a kujelzőket honnan szerzed? És hogy programozod fel, hogy mit mutasson?
ne örülj, mert tekintettel az óriási tapasztalatodra Te indulsz leghátulról
na várj csak.Az első nem is ér többet .Azért kicsit ráncba szedhették volna...vagy így van ráncbaszedve ?
A második meg aszongya a gazda,hogy akcijós
Köszi.
Megnyugodtam.
nem kell, motor toló verseny lesz
Na most akkor vasárnap hova tervez ki és mit?
Hogy alakuljak benzin ügyben?
Tankoljak?
Mint az Egomi dzsuvaburgeresnél!

Tudod? A gofris hot dog-os a bazilika előtt!