Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé az kemény hogy iparszerűen én vagdosok fémeket és ti mentek bele.
Na mek tovább gályázni.Még be kell a lámpa/önindítókapcsolót forrasztani.
Az elozo hatso gumimat is ilyesmi miatt kellett cserelni, csak akkor valam levagott belole egy darabot szovetig. Mar sok(k) lett volna, ha ezt is ido elott veszitem el.
Az erős mázli....kérdezd csak Hzolit....
Szerencsere csak egy femforgacs volt es nem vitte at teljesen
akkor ez nem bot.....ulizmus.......
"bot", ahogy az IRCen nevezik :)
De Te legalább jössz velünk gurulni, nem csak egy scan program vagy!
Lehet szoktalak látni egomban egy másik fejodomos SV-vel! Én mindig arra tanyázok!
köszi sajna kiderült h nem az a szín ami nekem kell :s
MIZ?
AZ.
Fizetnek is vagy csak az ingyen forum és rabszolgamunka?
Mer elég sovány csak ezt nézegetni.
Aki tud az tud.
Ja, a képpel még adós voltam...

2100 méter magasan a Mangarton :)
Pedig sokan vannak. Én is inkább olvasok. Néha nem tudok felemelkedni az itteni beszélgetések szintjére
Csak összefutottunk múlt héten motorszerelőnél, és gyanúsan ismerős volt a gép. Ő sem gondolta, hogy van élő ember, szórakozásból olvasgatja a beszélgetéseiteket, munka helyett.
Budaörsön az Auchannál valaki rendszeresen szembejön reggel egy fehér SV-vel. Közülünk való?
Ismered Zsét?
Mit mondtá neki?
Röhögni akarok én is.
Na mi? zsé is csak röhögött, amikor mondtam. Nem számítottatok hallgatóságra?
UFF.
Hello!
Régóta zugolvaslak titeket, meg integetek szorgosan egy piros 650S-ről, ha szembejöttök az utcán.

sziszk0: Ha még nem oldódott meg az üléspúp, szólj. Szívesen megvizslatom neked, csak a színt nem tudom mihez nézni...
Ehh :(
reméld is....
Egy kis ajandek ma reggeli munkaba jovet utan a hatso gumiban. Este kiszedem. Remelem nem ment melyre
van gyertya, olaj, szűrők és szerviz.....ha gondolod keress meg, az adatlapomon elérhetőség...