Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát várom h reagáljon vmit a hirdető, előre nem utalok ismeretlennek
Én gyakran megfordulok ott ( . )( . ) elfoglaltság miatt .
Hát itt van a környéken.100 km Bár tény hogy Bud közelebb van.
nincs vki esztergom környékéről?
láttam épp most,csak oda én nem vagyok beregelve,na meg egyszerübb lenne ha sima hirdetés lenne
az egyik oldali lötyög a szegecseken,nem is kicsit.
és nem szeretném ha egyszer erős fékezésnél orravágodnák ha leszakad.
aza gond vele h komárom-esztergomban van és csak előre utalás után postáz....emiatt gondolkodok
az sv tárcsa 310 mm, ezért nem hiszem. mi a gond amúgy vele?
szerintetek ez jó a gépemre?
320-as de nem tudom felrakható e
tárcsa
szerintem amit a multkor ajánlottam a vaterán ha én lennék a helyedben megvenném még így is, hogy nem enged az árából az eladó. viszont gyári mindennel együtt még a kicsi hézagolókat is adja hozzá a kapaszkodó helyére és ezüst mint a te motorod vége.
Igen, tényleg lehet kapni olcsóbban "házi" gyártásút. Amivel aztán görcsölhetsz, hogy eltaláld a színt és ha szerencséd van, nem úgy fog kinézni mintha egy gixxer púpot faragtál volna rá (tisztelet a kivételnek), mert mindenhol olyan hézagos hogy a kezed átfér rajta.
köszi a linket, ezek szerint 20 körül van
szia !
itt megnézheted a gyári cuccok árát, úgy tudom színfüggő az áruk pl. sima fekete olcsóbb mint a gyöngyházmetál fekete : http://www.spare.suzuki.hu/kat...
Sok.
köszi a válaszokat srácok, szemezek eggyel, nem tudjátok mennyi a gyári új?
Tudomásom szerint igen, jó rá!
Szeintem igen.Szerintem.
1000-es sv üléstakaró idomja jó 650esre?
Idomok megvannak már?
Hát úgy tűnik az idomok fóliázása festés helyett nem fog működni, mert legalább alapozás kell hozzá, a nyers idomra nem tudják feltenni a matricát. Amúgy meg ilyen 20 rúgó négyzetmétere a fóliának.
Sosem olyan.
Nálam is előfordult jópárszor, sokszor nem olyan volt az ív, mint amilyenre számítottam.
hát amint láttad, néha ív közben is fékkel korrigálnom kellett...
Pedig a sajtos fincsi.Kólával és filmel a moziban.
A poros-köves fajta.............öhmmmm..........izééééééé meg lehet szokni.