Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is pont kényelmes volt a tempó, én se akartam nagyon forszírozni, az aszfalt se volt a legjobb néhol, meg nem hiányzik a perec sem.
találtam a hétvégén a padláson egy bőröndnyi '70-es évekbeli autó-motor újságot tök zsír, még lehet van közte olyan ami ér is vmit.
én nem tudom hogy mi az, de a füldugó érdekes módon úgy szűr, hogy a mechanikai zajok átjönnek. Lehet h nem a lánc az, és valszeg normális hang, na! csak annyit mondtam h a Tiéd meg túl halk
Lánc? ? ? ? ? ? ?
Én nem hallom.
Bár béna vok és asszem természetes.
Az is igaz hogy megy.3,5 a lánc lógása.Ráülve.Ráülés nélkül 4cm.Gépkönyv szerint jó.
Most megijedtem hogy valami baja van a betonkeverőmnek.
a tiédből meg semmi se hallatszik (a füldugómon keresztül), csak terhelésváltásnál a lánc vagy valami ahhoz hasonló. brrrrr....
iszonyú jó hangok voltak, mikor egyszerre húztunk gázt pl lámpánál vagy többen egyszerre előzésnél :-).

gyroli --- Abaliget-Pécs közötti szűk-kanyargóson nagyon lassú voltam? (főleg lefelében, ahol még szűkebbek voltak). Ott asszem te jöttél mögöttem. Némelyik hajtűnek indult és még tovább szűkült, én nem bírtam ott gyorsabban menni. Az enyhébb részen (fölfelében) meg a két keréknyom közt itt-ott sóderos volt, 1x meg is csúszott a hátulja, onnantól nem mertem széltől szélig használni a sávomat, ettől meg mégjobban belassultam.
Nyugadtan menj.De legalább 3 motornyit me hangos vagy.
én is agyaltam néha hogy előre megyek,de nem mertem nehogy valaki visszaelőzzön
Ami jót tesz az átlagsebességnek.
Lehet tőgázt húzni.
én az ilyen esetek miatt nem szeretem, amikor 130-nál is olyan szűk a zipzár alakzat, mint városban 40-nél... kicsit inkább lemaradok, hogy legyen helyem kerülni, ha elöl butaság történik. De ilyenkor a mögöttem lévő beijed, hogy leszakadunk, ezért beelőz, és én meg az alakzat végére kerülök szép lassan...
Úgy gondoltam, hogy jobb, ha helyismerettel rendelkező megy elöl, még akkor is ha lassú kicsit

De sztem nem volt vészes, ilyenkor csak csinálj egy ilyet: és megvan oldva a probléma
Nemrossz nemrossz.De a nagyfúrós és a láncfűrészes a két gyengém.
Ui. 00:57-nél a flexes afro csajszit Zoli32 figyelmébe ajánlom..
Nem rossz... Ha netán valaki nem ismerné a csöcsös segges szájfényes klipek etalonját, íme!
http://youtu.be/xsR2-Tpsqqc
De hétvégén robitali kakucson.És a kotvány amivel mennék döglött.
Ja.Fúró hibádzik.De lészen valamikor.És kéne pár korong is a flexembe.
Má viszket a tenyerem.
Laposvas, oszlopfúró! :D
Ha lenne időm tökölnék vele.
ok értem!

Nem fix lábtartó csak egy sima formára vágott vasdarab amivel hátra és feljebb lehet tenni a gyári lábtartót.
Ajánlott a link tanulmányozása.
A fix lábtartó nem Józsi játéka, max ha körzőt akar csinálni! Az ha leér tripla bigm lesz!
RIMÉÉÉÉK! Csöcsökkel, combokkal seggekkel!

Mondjuk a tücc tücc xar! De némán jó!

http://youtu.be/X4JUIs2-_zE
Ha ütközöl vele ezres SV-re ocsóé kéne Józsinak.Csak hogy épen maradjon a lábtartómaradéka.
Legyártja!