én nem tudom hogy mi az, de a füldugó érdekes módon úgy szűr, hogy a mechanikai zajok átjönnek. Lehet h nem a lánc az, és valszeg normális hang, na! csak annyit mondtam h a Tiéd meg túl halk
Lánc? ? ? ? ? ? ?
Én nem hallom.
Bár béna vok és asszem természetes.
Az is igaz hogy megy.3,5 a lánc lógása.Ráülve.Ráülés nélkül 4cm.Gépkönyv szerint jó.
Most megijedtem hogy valami baja van a betonkeverőmnek.
iszonyú jó hangok voltak, mikor egyszerre húztunk gázt pl lámpánál vagy többen egyszerre előzésnél :-).
gyroli --- Abaliget-Pécs közötti szűk-kanyargóson nagyon lassú voltam? (főleg lefelében, ahol még szűkebbek voltak). Ott asszem te jöttél mögöttem. Némelyik hajtűnek indult és még tovább szűkült, én nem bírtam ott gyorsabban menni. Az enyhébb részen (fölfelében) meg a két keréknyom közt itt-ott sóderos volt, 1x meg is csúszott a hátulja, onnantól nem mertem széltől szélig használni a sávomat, ettől meg mégjobban belassultam.
én az ilyen esetek miatt nem szeretem, amikor 130-nál is olyan szűk a zipzár alakzat, mint városban 40-nél... kicsit inkább lemaradok, hogy legyen helyem kerülni, ha elöl butaság történik. De ilyenkor a mögöttem lévő beijed, hogy leszakadunk, ezért beelőz, és én meg az alakzat végére kerülök szép lassan...
Én nem hallom.
Bár béna vok és asszem természetes.
Az is igaz hogy megy.3,5 a lánc lógása.Ráülve.Ráülés nélkül 4cm.Gépkönyv szerint jó.
Most megijedtem hogy valami baja van a betonkeverőmnek.
gyroli --- Abaliget-Pécs közötti szűk-kanyargóson nagyon lassú voltam? (főleg lefelében, ahol még szűkebbek voltak). Ott asszem te jöttél mögöttem. Némelyik hajtűnek indult és még tovább szűkült, én nem bírtam ott gyorsabban menni. Az enyhébb részen (fölfelében) meg a két keréknyom közt itt-ott sóderos volt, 1x meg is csúszott a hátulja, onnantól nem mertem széltől szélig használni a sávomat, ettől meg mégjobban belassultam.
Lehet tőgázt húzni.
De sztem nem volt vészes, ilyenkor csak csinálj egy ilyet: és megvan oldva a probléma
http://youtu.be/xsR2-Tpsqqc
Má viszket a tenyerem.
Nem fix lábtartó csak egy sima formára vágott vasdarab amivel hátra és feljebb lehet tenni a gyári lábtartót.
Ajánlott a link tanulmányozása.
Mondjuk a tücc tücc xar! De némán jó!
http://youtu.be/X4JUIs2-_zE