Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kamion.Csini a festés. Brrüno?
Zoli ,tessék hoztam neked valamit:
Sárgák nem koszolódnak annyira.
Ja ,igen! Ha több képet összerakok akkor már megvagytok.
Legközelebb menni fogok csak hogy gyarapítsam a sárgák táborát!
igen.....kösz a vezetést bár nem sokáig láttunk .....
Ja.A kaja nagyon jó volt.És a valahol megálltunkban a fagyi.Fene tuggya hol.
Legalább vót légkondid.Nekünk nem jutott. Estére a nyakam is megfájdult.
sikeresen hazaértetek?
kicsi a létszám?.....kb 20-an....amúgy hiányoztál.....jobb lett volna többen lenni...
Sziasztok !
Látom nem főttetek puhára a túrán! (hacsak a víz nem fortyogott amiben megmártóztatok!)
Én egy gyengélkedő légkondival rendelkező buszon ültem ,és irigyeltem a mellettünk elhúzó motorosokat!
Remélem a következő túrára már eljutok veletek.Olyan kicsinek tünt a létszám ,hányan voltatok?
még egyszeer és hétvégéig még párszor......vasárnap leugrunk a horvát partra a családdal és viszem a motort is, közel van mostar és albánia na meg pár hegy....akinek van kedve látogasson meg minket, egy kempingben leszünk ami nem drága és elég tiszta is....itt: http://www.vranjica-belvedere....

Fr-ék szerdán jönnek vasárnapig, de ha valaki csak rövidebb időre jönne az se gond, megyünk minden nap valamerre...
A gyári színkódokkal kevés festékkeverő dolgozik....van a colorrites amit linkeltem, azt mindenhol ismerik és használják.....ráadásul az alapján eléggé jól kikeverik a színt...
szia !
szervízfüzetben nincs bele írva a színkód ? nekem bele van írva, a kereskedés írta bele mikor kitöltötte az adatokat.
ja, akkor már inkább a lakkfekete (mondjuk én sárvédő+láncvédőben gondolkodok, oda jó az).
szerintem a karbon fólia az gagyin néz ki,mert úgysem hiszi el senki,hogy karbon az idomod.(bocs Májki )amikor a piszoár idomomhoz kevertettem a festéket akkor a kapaszkodót vittem el segédletnek.
Kellett ugye füller utána az un.aláfújó szín utána a szín és végül a lakk.Hát nem neoluxok ezek az biztos
Akkor elnézem. :) Bennfentesnek tűnsz a mátrai körökben, lenne pár taktikai kérdésem, Msn?
Pedig jöhettél volna velünk.Jók a kanyarok,nem voltak ámokfutók,és szerencsére a többség fel volt öltözve.Bár még így is épületes látvány voltam.
Akkor elnézést
1kor még nm voltam fenn, olyan fél 3 körül érkezhettem...és estig voltam...
Elvileg nem. A motor ugyan kék viszont a bőrruha Monza és fekete-piros-fehér. Bár a mátraházai parkolóban látni véltem egy motoros csajszit, talán gixxerrel, du. 1 óra körül, netán Te voltál?
Azt mondom a Józsi Yoshija meg a hentié kész audioterrorizmus.Mögöttük menve.
Ha ez hangos akkor a Hentesé milyen?
így már vágom :)
Sárga N-es karbis bivalyhangos finsterrel.Gyanúsan tiszta.Szerintem kerülgeti a bogarakat.
melyik a tiéd? :)

én nem tudom a nickeket, a személyeket és a motorokat összekapcsolni :-)

Befagyott a pokol.