Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez inkább csak buzis.
Keménykedj!
De hozzál váltónadrágot is.
Te döntésed :) Én minden esetre abban megyek Mert szeretem.
De a másik kérdés hogy vajon a te gatyádra lehet vagy sem utólag szellőzőket csinálni (cipzár+gumi)
Na, egy ilyenben kemény lennél:

No az ami nekem van az broáf.Lötyög a proti és elcsúszik ha kiveszem a bélést..És a vízálló kivitel miatt olyan mint a búvárruha.Csak télre jó.
Majd valami lesz lehet mégis a bűr marad.Kemény csávó legyek?
Leteszteltem a Klóver gatyót.
Az izzadással nem lesz probéma.
Van jégeralsó.
Műszálas.
Bőrnaci nem szellőzik.
Izzadok benne mint a leölt disznó a polcon.
Könnyen lejön.
Én felveszem még ilyenkor is a bőr alá azt a műszálas jégeralsót amit a síelők hordanak.
1 nem izzadok
2 szellőzik
3 könnyen le tudom venni a gatyát
Először azt hittem hülyeség de eddig csak hasznát láttam
Ja.
Spéciben.
Izzad a tököm.
méé? mibe gyüssz farmerban?
Meleg lészen.Így a bőrnaci otthon marad.
Én má túl öreg vok a változásra.
Ja igen. Nem tudom kinek van bringás hátitáskája katéterrel... De az ilyenkor kurva hasznos ám! Menet közben ivás/folyadékpótlás és kevésbé fáradsz ki ugye!
Akinek van az hozza magával holnap mert ha tikkadó hőség lesz lefelé lehet még az agyhúgykövünk is fel fog forrni

szép estét
Jaja, rozsdamarásra is kiváló!
Mikor erre felénk volt az ámerikai had sereg(taszáron a szomszéd település) colával hárították el a dugulásokat(pl:budi mosogató stb)
Nem vicc
Ébresszelek?

Remélem fő tudok kelni hónap.
Vizet iszom.Vagy colát.
Micsinálsz, ha megszomjazol?
Faca hogy nem iszom sert.
200-é iszom Pesten.
Így már érthető.
Fürdeni nemigen fogok az fix viszont kajálni meg kéne tunni állni.És ahogy halottam töbek focidöntőre otthon akarnak lenni.
Heineken csapolt korsós sör volt múlt héten Siófokon...A poén az volt ,hogy a vele pontosan szemben lévő helyen 420ft volt 1 korsó dreher.Mondjuk a 900-asnál volt tv is