Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tűnik nem lesz lány akit vigyek, lemennek a balatonra csoportosan blögybölni........a fülzsírjukat.....: http://youtu.be/cTq9YSGOEyI
citellus, dobjál rám egy mélt, mert nincs meg a számod...
Szerintem felétek! Már megbeszéltük Ürgével! Úgy irányítjuk, hogy jó legyen neked és hentinek is!

Ja Roli meg Ercsinél szeretne csatlakozni! Szóval majd kiderül!

PUDING PRÓBÁJA AZ "KEVÉS!"
Régi hatoson indultok el?.........van egy ÖMV kút rögtön Érd után és mi ott csatlakoznánk....
Jól tudod!Ötös!
Ahogy tudom ez a találka pont vasárnap reggel 8:20-kor!

OMV Budaörsi út!
sajna, a gyári dob kerül vissza, mert elég rossz híreket kaptam az olasz módszerekről...

namármost, akkor nincs értelme berakatni, ha gyári dobolok...tehát, elnapolva augusztusra...

Sanyi kössz, a sporttatyó elég lesz, szekszárdig kell kitartson
sziasztok, szabin vagyok, fórumot nemtom követni, megírnátok a mecseki tura találkáját privátban? Köszi!
Hozd magaddal.....úgy fest mégis megyünk...
Melegben meleg lesz nagyon.
Úgy mentem oda hogy Klóver bűrt veszek, de egy picit szűkíteni kellett vóna,ami a Cölöp bácsinál egy 20-as alsóhangon, úgyhogy halasztom az akciózások idejére, talán addigra bele is vastagodok.
Aztán megláttam ezt a gúnyát, megpróbáltam, passzolt ahogy köll, a térdproti is jóhelyen, meg benne van a CE-s csípőproti is.
Az eladó szerint a szélfogó béléssel 15 fokig hibátlan, alatta nemnagyon megyek úgyse, azt mondom akkó mérne.
Ha neked jo en elalelok a gyonyortol.
Halkan jegyzem meg ennyiert arlen,berik bor is lett volna.
Jó vásárt csináltam?
link
Otthon leszel?
melletük......másképp......aki tudja tudja aki nem annak így is jó...
itt jösz el melletünk.....oda-vissza....
Fékkart dobjam fel postán?
Használd egészséggel Sikerűlt a pc-t beállítani a motorhoz?
Na akkor ezt is bebuktam.
Majd augusztusban.
Tőlünk 650 km a kemping így elég későn érnél le bár végig van pálya.......meg hát én autóval hozom haza a motort is így vasárnap már nem motoroznék........futón hozom-viszem mert sokan megyünk és úgyis két autóval kéne menni így felesleges a motort +-ban fizetni....
Ha szombat délben indulnék mikorra zúzok le?
akár 1-2 napra is, sátorhely bőven van és tengeparti a kemping láblógatásos..........ja, és elég olcsó......ez az: http://vranjica-belvedere.hr/e...
Ehh.
18-ától nem leszek 1 hétig, horvát kempingben leszünk Trogir mellett, aki akar jöjjön ki és motorozunk egyet a környéken. ....és persze
xxl :(