Úgy mentem oda hogy Klóver bűrt veszek, de egy picit szűkíteni kellett vóna,ami a Cölöp bácsinál egy 20-as alsóhangon, úgyhogy halasztom az akciózások idejére, talán addigra bele is vastagodok.
Aztán megláttam ezt a gúnyát, megpróbáltam, passzolt ahogy köll, a térdproti is jóhelyen, meg benne van a CE-s csípőproti is.
Az eladó szerint a szélfogó béléssel 15 fokig hibátlan, alatta nemnagyon megyek úgyse, azt mondom akkó mérne.
Tőlünk 650 km a kemping így elég későn érnél le bár végig van pálya.......meg hát én autóval hozom haza a motort is így vasárnap már nem motoroznék........futón hozom-viszem mert sokan megyünk és úgyis két autóval kéne menni így felesleges a motort +-ban fizetni....
Ja Roli meg Ercsinél szeretne csatlakozni! Szóval majd kiderül!
PUDING PRÓBÁJA AZ "KEVÉS!"
OMV Budaörsi út!
namármost, akkor nincs értelme berakatni, ha gyári dobolok...tehát, elnapolva augusztusra...
Sanyi kössz, a sporttatyó elég lesz, szekszárdig kell kitartson
Aztán megláttam ezt a gúnyát, megpróbáltam, passzolt ahogy köll, a térdproti is jóhelyen, meg benne van a CE-s csípőproti is.
Az eladó szerint a szélfogó béléssel 15 fokig hibátlan, alatta nemnagyon megyek úgyse, azt mondom akkó mérne.
Halkan jegyzem meg ennyiert arlen,berik bor is lett volna.
link
Majd augusztusban.