Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az 1 óra minusz nem oszt-szoroz.
Jó estét!(Most értem haza.)
Vasárnap reggel az első szakasz a Budaörsi úti benzinkúttól elindul kb.8:30-kor Érdre,találkozni Veletek valamelyik benzinkútnál.....télleg,melyik kúthoz menjünk?!?
lári-fári....gyere 9-re....kemény vagy csoki!
Azé mondtam tizet
Tényleg, mikor indultok valójában?.........egyáltalán kimenjünk 9-re?.....valaki monnyon má valamit....
Vehehehhe.Rakj ki egy villanyoszlopra kamerát.
Okosan belövöm.
Felőlem.Hogy trafálod el az időpontot?
Állsz az úton 8-tól?
Az jó ha Ercsinál odavágódok a végéhez?
ándor!
mi akkó hányra menjünk hozzátok?
Má mostmondom, h ott és akkor nem találkozunk , hetek óta olyan vagyok mint a mosott szar, tegnap is rögtönzött buli vót , holnap meló, vasárnap kialszom magam, legfejjeb utánnatok megyek
9-re Henti 9-re! ....mi is ott leszünk...
10.00ra előszedem magam a Di-Fer utáni OMV kútra (6-os út, kb 22-23 kmnél)
reagájjatok
Túrainfokat kéne pontosítani.Többekkel érden ütköznénk.Kéne egy hozzávetőleges érdi kontingensnek is jó ütközési időpont.
Nem is kicsit. Ilyen régi SV-knek mint amilyen nekünk volt-van akkor van igazi értéke, ha full gyári makulátlan. ez a tricolor, más kormánnyal nem tesz jó benyomást senkire szerintem. Persze lehet tip-top a motor ettől még
Szerintem kicsit eltúlzott az ár...
De hajrá!
SZEVASZTOK! A gépen eladó! Ráülsz és mehetsz http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650-3952490
Azokat meg aranyárban lehet kapni...
Más típusra valóban nem, de ha egy jó Hyo blokkot kapnál bele akkor egyszerűbb lenne....
Ha ennyiből kijön, akkor nincs gond. Sokkal többe kerülne, ha blokkot cserélnék benne. A papírozása nem egyszerű.
lehet azért nem hozza a lányát vasárnap,mert félti tőled
az fasza.
hát nem jártál jól!
Roadking szerintem ad blokkot.Dumáld meg vele mennyiért.Szerintem olcsóbban kijössz mint evvel.
Szerelő is ezt mondta, de 75 lesz az alkatrész, meg 35 a munkadíj, így nem annyira vészes. Csak 2-3 hét, mire megjön...
Sv blokkot bel kő zargatni valahogy.Há elvégre onnan koppintották.