Miota egy kicsit batrabban hajtom a gepet, felmerult bennem egy kerdes. Megpedig, hogy mekkora fordulatig szoktatok kenyelmesen porgetni?
Leirom miert erdekel.
Nem volt meg masik motorom, foleg nem sornegyes, ezert nem tudom, hogy mennyire kell razkodnia a blokknak, meg ugy osszessegeben az egesz vaznak. Heterezig (nyolcig?) egesz turheto. Raz, de ki lehet birni. Aztan 8-9 korul orult rangasba kezd, egyszeruen nincs szivem ott hasznalni. Amguy nem is erdekelne, mert nincs szandekomban abban a tartomanyban menni vele, de neha becsuszik elozesnel es akkor meglepo.
Lehet amugy, hogy teljesen normalis, de igy elsore racsodalkozva megilyedtem picit :)
Még nem 100%, hogy már délelőtt ráfogok érni de itt a cégesem ezen mindenhol van térerő :) hívjatok ha a közelben vagytok vagy vmi gáz van és help kell:
Tudja valaki fejbol, hogy mennyi fekfolyadek kell az elso es a hatso korbe? Viszem a gepet cserere, de nem vagyok biztos benne, hogy egy flakon eleg lesz. Asszem haromnegyed literes.
Oldaltaskat vedd meg Tokiet nagyon olcson adja,tenyleg.Ezt megpakolod szombaton es szekszard fele kanyarodunk visszafele.Hol itt a gond.Legalabb gyakorlod a pakkal tekerest,
Májki, azé mondom, h necces, mert lehet döntenem kell...7re szekszárdra kell lejuttatnom az összes korzikai motyóm, oldaltáska hiányában pedig sporttatyó lesz felszögelve, ez ugye nem egy minőségi megoldás, de legalább ócsó.
(én eskü vettem volna komplett givi szettet, ha nem kibaszott 3 hét kell neki míg beszerzik a konzolt )
Szóval, vagy kanyargok, vagy leviszem a motyóim szekszárdra...Nehéz ügy
Leirom miert erdekel.
Nem volt meg masik motorom, foleg nem sornegyes, ezert nem tudom, hogy mennyire kell razkodnia a blokknak, meg ugy osszessegeben az egesz vaznak. Heterezig (nyolcig?) egesz turheto. Raz, de ki lehet birni. Aztan 8-9 korul orult rangasba kezd, egyszeruen nincs szivem ott hasznalni. Amguy nem is erdekelne, mert nincs szandekomban abban a tartomanyban menni vele, de neha becsuszik elozesnel es akkor meglepo.
Lehet amugy, hogy teljesen normalis, de igy elsore racsodalkozva megilyedtem picit :)
A blokk egyebkent teheriselo resze a vaznak?