Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miota egy kicsit batrabban hajtom a gepet, felmerult bennem egy kerdes. Megpedig, hogy mekkora fordulatig szoktatok kenyelmesen porgetni?
Leirom miert erdekel.

Nem volt meg masik motorom, foleg nem sornegyes, ezert nem tudom, hogy mennyire kell razkodnia a blokknak, meg ugy osszessegeben az egesz vaznak. Heterezig (nyolcig?) egesz turheto. Raz, de ki lehet birni. Aztan 8-9 korul orult rangasba kezd, egyszeruen nincs szivem ott hasznalni. Amguy nem is erdekelne, mert nincs szandekomban abban a tartomanyban menni vele, de neha becsuszik elozesnel es akkor meglepo.
Lehet amugy, hogy teljesen normalis, de igy elsore racsodalkozva megilyedtem picit :)

A blokk egyebkent teheriselo resze a vaznak?
Az úgy sztem jó lesz nekem is.
Amúgy meg nem hinném hogy 12 előtt odaérnénk.
Veled szóbaállnak........én meg túlélem ha velem nem.
Köszi de majd megoldom, úgy kell kirakni őket, hogy még utána szóba álljanak velem
Ha látogatókat kell lapátra tenni én segítek.Igaz szelídgesztenye vagyok de tudok morcos is lenni.
Még nem 100%, hogy már délelőtt ráfogok érni de itt a cégesem ezen mindenhol van térerő :) hívjatok ha a közelben vagytok vagy vmi gáz van és help kell:

30/816-14nullaöt
Péter! ha jössz esetleg hozhatnál 1 sv-s pólót....
Ok. Ha változás van, kérlek értesítsetek!
Szerintem annyi cuccot ne vigyen.Elég érdekesen változik a motor vezethetősége cuccal.Ő meg rögtön a mélyvízbe ugrik.
akarom mondani nyeregtáskák mellé
vegyél a tanktáskák mellé lajosos hengerzsákot. Nagyon olcsó és tökéletesen vízálló. A hátsó ülésre meg können felgumipókozható
Oke, koszi.
A boltban, ahol vettem, azt mondtak, hogy szerintuk eleg lesz. Vegulis igazuk volt :)
előre-hátra összesen 3 deci elég......
Tudja valaki fejbol, hogy mennyi fekfolyadek kell az elso es a hatso korbe? Viszem a gepet cserere, de nem vagyok biztos benne, hogy egy flakon eleg lesz. Asszem haromnegyed literes.
Az én oldaltáskám elviheted ingyen is.....kissé kopott ugyan, de a célnak még megfelel....
Oldaltaskat vedd meg Tokiet nagyon olcson adja,tenyleg.Ezt megpakolod szombaton es szekszard fele kanyarodunk visszafele.Hol itt a gond.Legalabb gyakorlod a pakkal tekerest,
a kék triumf viszi

Májki, azé mondom, h necces, mert lehet döntenem kell...7re szekszárdra kell lejuttatnom az összes korzikai motyóm, oldaltáska hiányában pedig sporttatyó lesz felszögelve, ez ugye nem egy minőségi megoldás, de legalább ócsó.

(én eskü vettem volna komplett givi szettet, ha nem kibaszott 3 hét kell neki míg beszerzik a konzolt )

Szóval, vagy kanyargok, vagy leviszem a motyóim szekszárdra...Nehéz ügy
A legszebb "Triumph"

Döntse el / le kinek melyik fekszik?!
Túl öreguras.Majd ha nyögdíjas fogorvos leszek.Plakátot nyomjad fel ide.
Ha triumph akkor vagy a sailor girl plakát, vagy a Thruxton 900!
Némá ebbe wartburg blokk van.
Ha mán az a fránya Triumph,akkor túrázni inkább ez:

http://www.sportmotor.hu/hatte...
Nem is szép rajtuk a koffer.
Attól ez még sztrítfájter!