Én nem tudok beleszólni semmibe, hisz eladtam az SV-t, és most csak egy 180-as Runner van nálam, az meg nem nagy játékszer egy SV után (SV-sek között) Ráadásul ha vasárnap jöttök akkor sztem nem is jó nekem mert Kaposvárra megyek a Virágfürdőbe
Namost szerintem a lényeg, h a Mecsekbe menjetek egy nagy karikát. Tamásiból szinte egyenes út vezet Orfűre, én biztos nem arra mennék mint motoros. Tamásiból lejönnék Bonyhádnak (tök jó szakasz az is) onnan Szászvár-Komló-Mánfa-Pécs és onnan elgurulni Orfűre sztem sokkal jobb lenne, és ott elidőzni kicsit. Onnan még mindig lehet menni egy másik úton egy Mecsek karikát.
szerintetek mennyi hőt bír el a kipufogó vége?ahol a hasidom van, pont ahol a gyári dob csatlakozása van?
mert szétbaszom a szerelő fejét aki talpra állította, átkúrt, nem javított semmit a kipucsöveken, azt most mikor rakom fel a gyári dobokat, akkor derült ki a bibi...szét basz a méreg
kurva lehúzós egy ország...
szóval lehet melegíteni a csövet és hajlítani minimálisan, ez a kérdés.
Ja még valami, Ha jól láttam Tamási az egyik fix pont amerre jöttök onnantól magyarszék - magyarhertelend és orfű? vagy egyből oroszlónál elfordultok bodolybérfelé és úgy magyarhertelend - orfű ?
mert szétbaszom a szerelő fejét aki talpra állította, átkúrt, nem javított semmit a kipucsöveken, azt most mikor rakom fel a gyári dobokat, akkor derült ki a bibi...szét basz a méreg
kurva lehúzós egy ország...
szóval lehet melegíteni a csövet és hajlítani minimálisan, ez a kérdés.
Sásd
Magyarszék
Magyarhertelend
Orfű
Az utóbbi 3 pont valamelyikén pedig csatlakozom én is majd akkor Telón egyeztetünk, hogy mikor és hol.
t)&daddr=2030+%C3%89rd,+Magyarorsz%C3%A1g+(OMV+%C3%89rd)&hl=hu&geocode=
FVRD1AIdqCAiASEHd0sE2BcKhA%3BFRqb0gIdIH0gASGrW6DCY1vPGQ&mra=ls&dirflg=t
&sll=47.410815,18.953235&sspn=0.211427,0.441513&ie=UTF8&z=11
Mingyá varázsolok valami térképet.
urge(kukac)urge.hu
Ráadásul még a csizmám is megérkezett, sajna nadrág még nincs de majd óvatosan farmerba
Találjátok azért holnap ki, hogy mikor indultok mert akkor orfűre kiugrom.