Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

számtalan vagyok......véknyat hozz és ne sodrottat.....torxból készletet...fene tudja hanyas a disznó....
hanyas torxot vigyek?Meg milyen vezetéket olyan tömörre gondolsz,vagy olyan sodrottra?és milyen vastagot?Viszek én mindent csak mond a számokat
ha nincs akkor imádkozz, hogy én magammal vigyem...... .....
azon agyaltam,hogy van -e nekem lyukas torxom
tényleg, mi viszünk fürdőruhát hátha megállunk valahol feredni.....
mit hümmögsz?....a vékony drót vagy a lukas torx zavar?.....remélem reggel nem felejtem el magamhoz venni és akkor nincs gond.....ja, és a tank felhajtásához hozz szerszámot légyszíves...
nem egészen, de akkor hozzál egy csupasz vékony drótot magaddal és megoldjuk......ha nem felejtem elvinni a lukas torxot magammal....vagy hozz azt is...
de a tp sensor az ok?Egyébként szerintem nem felejtette el a módosítást gondolom én mivel a tp szenzort gondolom az irás miatt kell állítani...Tehát ha állítani kell akkor megmaradt az iromány is.Vagy nem jól gondolom?
még a 180-as is......a laptopot nem tudom elvinni nem fér el sehol......
170-es rámegy a gyári felnire gond nélkül
biza az nem olyan eccerű
Viszont akkor az első lánckereket is kijjebb kéne hozni hogy ne keresztbe álljon.
Asszem bandité de minek?Szélesebb gumit felesleges rá rakni.
Szevasztok!

SV 650-be K3-as (újabb) jó valamelyik suzukinak a hátsó kereke ami nem 4,5 hanem 5,5 coll széles, és pikk-pakk belerakható?

Köszi.
oké majd egyeztessetek vele, aztán szólj, hogy merre. Most meg kimegyek motort tisztítani
a nőt+strandot kihagynád?......persze a másság ma már erény...
Ha minden igaz utkozunk valahol egy gixxeres sraccal.aszongya tuti utja van.
Jó éjt!
Helyes! Na most lépek aludni jó éjszakát!
Telefonban van. az ott lesz. Zoli32nél is, úgyhogy akár 2felé is szakadhatunk.
Na igen az nem árt! Az az útvonal amit vanyek írt az elég jónak tűnik, még én se voltam arra de sok kanyar van benne googlemaps szerint :)
hűű bazzeg !GPS-t hozzon valaki
Nő+strand! Valószínű én is kihagynám.
Biztos nő van a dologban