Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengertáskát is tudok kölcsönadni, van kettő belőle és tényleg sok fér bele...
Sziasztok!
Eladnám motorom:http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-3973636
.
Hátha valakit érdekel...
magyarul?.....persze jó hangosan akár sikerülhet is...
Max megkerdezi a benszulotteket.
feltéve ha tudja az utat....
A kocsival ne törődj.Este tuti találkoztok.
én szérétni kihíwásh...mély vízben mennie kell az úszásnak, nincs mese...Az a szitu, h csak a kocsiig kell eljuttatni a cókmókot!Utána egy kisótó viszi a motyónk, afféle safetycar
Mi meg kergethetjük lájtosan a kanyarokat.Mondjuk az autó miatt nemtom mennyire fogunk tudni haladni a dugókban, meg a szerpentinen, de ennyi belefér, hisz viszi a konzervjeink
nekem van egy eladó ezres Sv-m, kapod hozzá az indexet ajándékba.Na?

Viccet félretéve, most agyalok a megoldáson...Ha előbb le tudom juttatni a cumókat, akkor állazalkúúú vágópista

Balu köszi a dvd-t, meggyüttt, nagyon baró .Valahogy meghálálom!
Sziasztok!
Jobb első indexet keresek SV650s-re (fekete rész kéne, nem a búra!). Viszem jövő péntek reggel műszakira a vasat és ki szeretném addigra cserélni rajta!
Akinek van 1db ép, az kérem, hogy jelezze és megejtjük a business-t! :-) előre is köszi!
Széles utat, gumifákat.
Sokkal több önbizalmat
Én még kommentálni se mertem
éjjenek a debill állatok
Összetöröm az ábrázatodat térdel, ha nem jössz vasárnap!
Sziasztok!

Nincs valakinek Sv 1000-re eladó jobb első indexe, illetve fékpedálja?
Bontókban már érdeklődtem...

Köszi
Sziasztok. Vasárnap csatlakozhatnék én is?
Koszonom a valaszokat. Penteken megnezetem a szerelovel, ugyis viszem fekolajat csereltetni.
Pár darab XL-esem van még. Milyen kéne?
Felesleges.Konkrétan tényleg 8-9e közt adja le a max nyomatékot és teljesítményt.
Bár élvezeti értéke van más nincs.
Pirosig! Oszt kész! Jó olaj, megfelelő hűtővíz és ennyi!
Enyém akkor se rángat max megtorpan! :D
A K5 rendkívül kényelmesen laza csuklóval pörgethető akár tiltásig bár sok értelme nincs: egyrészt a V2 konstrukciójából fakadóan nem szereti a tartós magas fordulatokat, másrészt ott már csak hangja van, ereje nem sok. A maximális teljesítményt már 9000-es fordulatnál leadja, míg a sornégyesek 11-14 ezer körül. A V2-t azért szokták szeretni mert alulról tol. Én olyan 7-8 ezer körül el szoktam váltani.

Ez az őrült rángás viszont nem egészséges jelenség. Magasabb fordulatokon pont hogy ki kellene simulnia a motor járásának. Nézesd meg hozzáértővel, gyújtásprobléma vagy üzemanyagellátási gond is lehet akár. Valószínűtlen tipp: nincs kilazulva valamelyik blokkrögzítő csavarod? Nehogy elhagyd a blokkot valahol...
jah így oké, félre érthető volt. Majdnem meglincseltelek
Nem volt meg sornegyesem, nem tudom ahhoz hasonlitani :)
sor4? mióta sor4es az sv?
V2!
az enyém nem rángat, csak ha szabályoz