Hát mikor teló olajat cseréltünk már ott mondtam hogy most szakad bele és pont kattant a kulcs. De már nem mertem meg nem is akartam visszarakni! Jó itthon a bringaüzlet és pont 2db csavar volt
Szerencsére volt itthon inox 8-as csavar így ezt nem tettem vissza... megmarad dísznek!
Csak hát a réginek 12 az újnak 13 feje van nagy kaland De legalább jó!
A szerelési könyv is azt írja hogy lehetőleg új csavarokat használjunk!
Cseréltem előle fékbetétet úgy hogy leszedtem a nyerget is (egyszerűbb) És ért 1 elég kellemetlen meglepetés!
Eddig is fura volt az egyik csavar hogy mintha nyúlna 1 picit (mindig nyomatékkulcsot használok). De eddig mindig elfelejtettem megnézni mi az oka! Hát ma ezt is megnéztem és ez volt a gond!
1. csavar a normál a 2. a megnyúlt! Az előző tulajok közül valaki nagyon erős legény lehetett!
de hát ki tudja hol mi a helyi szokás
azt szeretem,és alkalmazom is
Csak hát a réginek 12 az újnak 13 feje van nagy kaland De legalább jó!
A szerelési könyv is azt írja hogy lehetőleg új csavarokat használjunk!
Cseréltem előle fékbetétet úgy hogy leszedtem a nyerget is (egyszerűbb) És ért 1 elég kellemetlen meglepetés!
Eddig is fura volt az egyik csavar hogy mintha nyúlna 1 picit (mindig nyomatékkulcsot használok). De eddig mindig elfelejtettem megnézni mi az oka! Hát ma ezt is megnéztem és ez volt a gond!
1. csavar a normál a 2. a megnyúlt! Az előző tulajok közül valaki nagyon erős legény lehetett!