Jaja :D és ahogy említetted a virágok bár minket nem zavart csak az hogy a II. emeltről le volt szedve az egyik I :) Szóval illúzióromboló volt a II: mert az vizuálisan I. emelt volt! És ez kurva fájdalmas tud lenni :D
Kollégám szolt hogy lenne 1 kis átviteltechnika a földszintről a IV. emeletre! hát az a kis az kb 15-20 csemperagasztó és +10-15 vakolat anyag :) volt és a komplett csempekészel a fürdő, WC, konyha. hát mit ne mondjak a szopás az nem kifejezés de legalább jól fizetett! És "gyúrtam" is! (konkrétan a végére nem éreztem a lábam) csak azt nem értem hogy a 4 emeletes betonpanelnek mért magasabb a belmagassága mint a 6 emeletesnek? .
És mindíg kidugja a fejét a bútor tulaja hogy:
A.Ha szólnak lementem volna segíteni (bazz felszóltunk kaputelefonon te nyitottad ki táviránnyal)
B.Kismama 2 porontyal ugrál körülöttem hogy mit segítsek mit segítsek.(bazz a kölköket vidd el nehogy letapossam)
Próbálj egy 3 ajtós szekrényt a 4.-re felcihelni.
A legútálatosabbak a lépcsőházi virágok.Naná hogy mnden fordulóból kaktuszlugast csinálnak és naná hogy mikor leverem és próbálom visszatömködni kijön a nyanya tulaj.
És lifit amelyikben nincs oda tuti a 4.-re kell menni.Sosem az 1-2.-ra.
Ez az élet.Megtanultam hogy mennyit is ér 500 ft(annyi volt az órabérem)
És mindíg kidugja a fejét a bútor tulaja hogy:
A.Ha szólnak lementem volna segíteni (bazz felszóltunk kaputelefonon te nyitottad ki táviránnyal)
B.Kismama 2 porontyal ugrál körülöttem hogy mit segítsek mit segítsek.(bazz a kölköket vidd el nehogy letapossam)
A legútálatosabbak a lépcsőházi virágok.Naná hogy mnden fordulóból kaktuszlugast csinálnak és naná hogy mikor leverem és próbálom visszatömködni kijön a nyanya tulaj.
10W40-es Motul 5100-at lehet keverni 15W50-nel?