Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja :D és ahogy említetted a virágok bár minket nem zavart csak az hogy a II. emeltről le volt szedve az egyik I :) Szóval illúzióromboló volt a II: mert az vizuálisan I. emelt volt! És ez kurva fájdalmas tud lenni :D
Na ez olyan mint a bermuda háromszög.
És lifit amelyikben nincs oda tuti a 4.-re kell menni.Sosem az 1-2.-ra.
Hála az égnek nem igen csinálom.Bár néha muszáj.
Kollégám szolt hogy lenne 1 kis átviteltechnika a földszintről a IV. emeletre! hát az a kis az kb 15-20 csemperagasztó és +10-15 vakolat anyag :) volt és a komplett csempekészel a fürdő, WC, konyha. hát mit ne mondjak a szopás az nem kifejezés de legalább jól fizetett! És "gyúrtam" is! (konkrétan a végére nem éreztem a lábam) csak azt nem értem hogy a 4 emeletes betonpanelnek mért magasabb a belmagassága mint a 6 emeletesnek? .
no asszem viszem a láncost
juj nagyon jó lehet
hogy lehetett ezt félre érteni?Má megen nem vagy tiszta Te gyerek!
voltam én is költöztetőbútor hordár!
Ez az élet.Megtanultam hogy mennyit is ér 500 ft(annyi volt az órabérem)
oh az más

És mindíg kidugja a fejét a bútor tulaja hogy:
A.Ha szólnak lementem volna segíteni (bazz felszóltunk kaputelefonon te nyitottad ki táviránnyal)
B.Kismama 2 porontyal ugrál körülöttem hogy mit segítsek mit segítsek.(bazz a kölköket vidd el nehogy letapossam)
mármint,hogy a nyanyát földeli...
nekem nagy cserép kőne
ó ez a tengerparton van.csak kidobjuk az emeletről a vizbe,lent meg kihúzzuk
mond neki:örüljön,hogy nem őt földeled!
Bajok lehetnek belőle?
olyan hülyék vagyunk,hogy azt hisszük,hogy a fa-ki-termelő fakit-termel...
Próbálj egy 3 ajtós szekrényt a 4.-re felcihelni.
A legútálatosabbak a lépcsőházi virágok.Naná hogy mnden fordulóból kaktuszlugast csinálnak és naná hogy mikor leverem és próbálom visszatömködni kijön a nyanya tulaj.
de nektek megbocsájtom
inkább ne....
....jogos....
amúgy egy barátom ilyen irásokra azt szokta mondani mindenki a saját f*szát verje a csalánba
Sanyibá !
10W40-es Motul 5100-at lehet keverni 15W50-nel?
Tiszta!
háá mééé,nem az vóóót?!?!