Szia. Nekem is egy 2008as modellévű 2009es blokkos 450-esem van! Sajna a 2008as blokk gyárihibás volt. A berúgótengelynél a blokköntvény előszeretettel (szerintem az idegbeteg rugdosástól) elrepedtek! Ezt a 2009es blokkokban már megerősítették.
Üdv.
Suzuki rmz 450-es vásárlásán töröm a fejem 2008-as évjárattól felfelé, mivel már egy 2007-es évjáratú volt ezért szeretnék egy kicsit újabbat.
A kérdésam az lenne hogy miért van rengeteg 2008-as motor hirdetésébe az írva hogy a blokk ki van cserélve. Talán valami gyári hiba volt és visszahívták őket? Ha igen akkor van-e valami szemmel látható mülömbség a hibás és a cserés blokk között?
A válaszokat előre is köszönöm.
az elsőt rátudom rakni tuti. Most a hátsóra nekem olyan lenne hoyg a 250esét ráfaragom '00 évjáratút, a tied 125ös ezért kisebb azért jo lenne azt ráfaragni azért kérdezem. Ezeknél a gyári hátsó ilyen lefelé konyuló és tökre hülyén néz ki, ami rajta van az se gyári sztem és alapba ugy vettem a mocit hogy hátul el van törve.
Sziasztok.
Suzuki RMX 250 Minden alkatrésze eladó !
Egybe nem eladó a motor !
Minden jó állapotba van rajta henger nem tökéletes de van egy új prox dugom gyűrűkkel újonnan 30.000 ft volt.
Lehetőleg telefonon vagy emailba érdeklődjetek ne fórumon keresztül.
Tel: 0630.649.26.76
Email: tamas0813@freemail.hu
Sziasztok!
Most kezdenék el krosszozni,és érdekelne,hogy egy 2004-2005ös 4ütemű 250es gépnél mennyi üzemóra az átlagos? Lehet hülye kérdés,de nemtudom, hogy mitől számít agyonhasználtnak...valaki help me:)
Köszi
szeretnék ennyire érteni én is hozzá már csak ebböl a pár dologbol amit irtál nekem és másoknak nem ugy tünik hogy mekk kecske vagy.megkérdezhetem merre laksz?tök jo lenne ha rátudnál pill a motoromra
Csinálj róla képet, akkor egyértelmű lesz, hogy mit is keresel, miben van a bemaródás
Arra a linkre gondoltam, amit adtam, hogy olyan-e ami neked kell, mint ami a képen van.
Köszi dew, nekem ebből az jött le, hogy szét kell szednem, levennem a karbit és kompresszoral átfúvatni, mivel nem változik semmit az alapjárat ha tekergetem a fekete bizbaszt. :D Azt majd meglássuk. :P Thx
szia nem találok linket mit kell nézni hogy az kell e vagy sem! lehet hogy nincs köze a powerhez de a hengerbe van befogatva és abba megy bele a power vagy valami ilyesmi
e-mail: cser_hamu3124@freemail.hu