szerintem vidd el szerelőhöz, ha nem vágod
a hengerbe perselyt szoktak tenni, de annak nincs köze a powerhez
Képet tudsz róla csinálni? Egyáltalán olyan cucc kell, amiket látsz a linken, vagy teljesen más?
Másnak is volt hasonló gondja, meg sajna mindenkinek lesz előbb utóbb, ilyen a szutyuki power valve
Találtam egy ilyet:http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok lenne egy olyan jellegű kérdésem, hogy vennék egy suzuki rm 80-at(1990 évjárat).Szeretném megtudni mik a típúshibák, mire kell figyelni illetve ezekbe már powermotor van?Esetleg későbiekben nagyobb kerekeket be lehet tenni, hogy magasabb legyen illetve mennyivel kisebb mint egy 125-ös, remélem azért nagyobb mint egy pitbke.
SZIASZTOK! SZEREZTEM EGY RMX 50 ET 2002 ES.... nemtudom h elbontsam...vagy megcsináljam....
ha esetleg valakit érdekelne belölle alkatrész kérem jelezze....! korrekt áron kiárusíttanám!
30 605 6883 a kép csak illsuztráció! az enyém is ilyen csak kopottabb... gabor8181@freemail.hu
Karbis Rmz-vel nem mentem még,az injektorosra meg azt mondják,h kicsit finomabban adagolható,de az biztos,h nem normális ha lerántom neki a gázt
Én Motul 300V-t raktam az enyémbe és 10-15 óránként kellene cserélni,de én még nem bírtam annyit motorozni vele
Értem, én még 03 450 crf-el mentem de a félelem volt a nem teljesen jó szó ami éreztem akkor... majdnem kiugrott alólam...a 08-09 es viszont nagyon nagyon tetszik...az nem olyan paraszt ...a karbis rmz 450 próbája még hátra van és nagyon bizakodó vagyok. ehhez milyen olajat érdemes használni?mennyi kell bele és hány óránként szoktátok cserélni?
Én az enyémmel (K9) nem túl sokat motoroztam még,de nagyon jónak találom! (haverom 2008-as újszerű Crf 450-el nem élvezem annyira a motorozást,mint az Rmz-vel)
Tartósságról nem tudok írni,mert az enyémben csak 6-üó. van de mielőtt megvettem nagyon sok információt próbáltam gyűjteni és azok nagyon pozitívak voltak és nem hiszem,h lenne nekik konstrukciós gyenge pontjuk!
Kösz dew, de hiába csavargatom nemsok mindent változik az alapjárat, egyből lefullad. :( Más ötlet? Köszii