szerintem úgy értették, hogy a végdobba, az meg mindegyikbe van hangtompításnak.
Rezoba fojtást szoktak tenni egyes típusokba, de hogy az miből van, nem tudom, nálam a 98 as RMX be nem volt a gyáriba sem,
persze a tiedbe attól függetlenül lehet, dugj bele drótot és megtudod, vagy szórd tele anyával, úgy is érezni fogod, hogy akadnak-e.
2003as nagyon szép állapotban elsőre indul gyönyörű hangja van blokk nem zörög nem csörög nagyon szépen dolgoznak benne a lovak gumik:hátsó90% első70% környékén fékek :hátul új fékbetét 90% tárcsa elől kb80% láncszett kb 1szezont futott (nem nálam)
Ez a motor a mostani tulaj előtt az egyik barátomé volt! Mentem is vele nem is egyszer szerintem nagyon jó motor.... (Volt akkor) Bár nem hiszem hogy ez a mostani tulaj lelakta volna képek alapján....
Hát igazából Vecsésen lett csináltatva,de úgy,hogy elvittük a régit és az alapján csinálták meg,de csak annyira h meglegyen a két fél darab.Amúgy teljesen hengeres alakja volt nekünk kellett itthon ívre csiszolni meg fúrni bele könnyítést.Árat azt nem tudok mert ismerős csinálta időt meg még annyira se mert elég sokáig nem tudtunk foglalkozni vele.
lehet ezelőtt cr 250r volt tetszett majd a valatásnál kiderül nagy vágyam a kx450f 2008- már csak az injektor véget is talán a következő szezonra meg is lesz
Biztos jó a 250-es is főleg kis rövid pályán,de ha nagyobb téren egy óra motorozás után egyből átugranál az enyémre akkor nagyon éreznéd a különbséget!
gyönyörű vasparipa viszont nekem endurom épp nincs szombaton vitték el ezt http://www.sportmotor.hu/motor... a másikba egy cr 250 r 1999 est számoltattam volna be sajna nem jött össze annyi kp meg most nincs hogy ezt kicsengessem most alkuszom egy yz250f re bár rmz nekem a félisten gondolom neked ilyesmi csere nem is lenne jó
Rezoba fojtást szoktak tenni egyes típusokba, de hogy az miből van, nem tudom, nálam a 98 as RMX be nem volt a gyáriba sem,
persze a tiedbe attól függetlenül lehet, dugj bele drótot és megtudod, vagy szórd tele anyával, úgy is érezni fogod, hogy akadnak-e.