hello ! Én tok neked egy helyet ahol van rg 125-höz henger. Nem tud valaki rg 125-höz gyújtó tekercset vagy gyújtást . az újabb fordított telóshoz kellene
Na intézkedtem de még nem eléggé!Annyit ígértek h ha meglesz a telószám akkor szolnak nekem is de normális srác(ami nem mondhato el az itteni motorosok többségéről/akik nem forumoznak/) szoval meglesz nemsoká!
Az új rg-knek kell hogy legyen olaj a gyujtásnál, mivel olajfürdős...még én sem láttam ilyet de ilyen problémám volt nekem is azzal ellentétben h volt szikra csak nagyon gyenge. nekem a tekercs volt a bűnös, de ez még a kisebb gond, mert ez "csak" egy 20-as, de érdemes újratekercseltetni. ha pedig a nagyobb gond van, ami a hátsó ülés azatti kp-i elektronika, az kb 60-ezer bontóból
jaa az más!Egyezünk meg annyiban hogy megszerzem jóó?Mert nekem(hála az égnek) még nem volt hozzá szerencsém csak milliót hallottam róla és csak jót!Állítólag nagyon vágja a témát!
Hello ! tudnátok nekem segiteni suzuki rg 125 1992 évjárat a forditott telós . az lenne a probélma h nem ad szikrát. A gyújtás deknit levéve nagy mennyiségű olaj folyt ki : Létezik h a gyújtás olajban fut? esetleg nem tud vki elektronikával kapcsolatos tipushbát az rg-nél . És szolnok közelében hozzá értő szerelőt?