Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen rendes vagy de akkor hagyjad !Csak rendszámos jönne most szóba!Kár érte!Azért köszi
hello ! az alkatrészes emberke elérhetőségeit meg találod a www.subimotor.try.hu c. weblapon
hello labika ! amotor nem rendszámos . és haveromé megkérdezem neked hogy cserél-e.
Csere nem érdekel?Az adatlapomon találsz képeket a sport pro-mról!
aerox05 ird már meg e-mailen vagy msn-en hogy hol tudsz hengert mert kellene!elörre is kösz!
HELLÓ ! vAN EGY ELADÓ suzuki rg 125 típusú motorom . Iányár 309 eFt Érdeklődni lehet : 06702001416 vagy msn-en
hello ! Én tok neked egy helyet ahol van rg 125-höz henger. Nem tud valaki rg 125-höz gyújtó tekercset vagy gyújtást . az újabb fordított telóshoz kellene
hát én felhivtam vagy 6 bontót 125-ös rg-hengerért de sehol sincs! már 3 hete várok:"( valakinek nincs joállapotú hengere dugóval eladó?
Szevasz! Ezt az egy képet találtam rólad!
kössszi szépen
Na intézkedtem de még nem eléggé!Annyit ígértek h ha meglesz a telószám akkor szolnak nekem is de normális srác(ami nem mondhato el az itteni motorosok többségéről/akik nem forumoznak/) szoval meglesz nemsoká!
Az új rg-knek kell hogy legyen olaj a gyujtásnál, mivel olajfürdős...még én sem láttam ilyet de ilyen problémám volt nekem is azzal ellentétben h volt szikra csak nagyon gyenge. nekem a tekercs volt a bűnös, de ez még a kisebb gond, mert ez "csak" egy 20-as, de érdemes újratekercseltetni. ha pedig a nagyobb gond van, ami a hátsó ülés azatti kp-i elektronika, az kb 60-ezer bontóból
oké kösszi
jaa az más!Egyezünk meg annyiban hogy megszerzem jóó?Mert nekem(hála az égnek) még nem volt hozzá szerencsém csak milliót hallottam róla és csak jót!Állítólag nagyon vágja a témát!
a szerelő elérhetősége kellene
Mármint az én elérhetőségem vagy a bolt elérhetősége?
Hali!Igen innen nyugodtan rendelhetsz alkatrészeket és az ára is tűrhető...sőt nekem egy komplett láncszett csak 8800Ft volt!
Kössz Labika az infót ! vmi elérhetőséget tudnál mondani? tel szám vagy mail-cím
Akkor innen bizalommal rendelhetek alkatrészeket? Árakról is tudsz infót? Borsos vagy türhető?
köszi!
Kisújszálláson Szél Imre!Ő biztos megoldja!
Pont nemrég töröltem ki a telómból !De am Suzuki Zweirad! http://www.zweirad.hu/
Hello ! tudnátok nekem segiteni suzuki rg 125 1992 évjárat a forditott telós . az lenne a probélma h nem ad szikrát. A gyújtás deknit levéve nagy mennyiségű olaj folyt ki : Létezik h a gyújtás olajban fut? esetleg nem tud vki elektronikával kapcsolatos tipushbát az rg-nél . És szolnok közelében hozzá értő szerelőt?
Meg tudnátok mondani annak az Egri boltnak a teljes címét és telszámát? Zweigard vagy micsoda?