Kis piros LED ... Kéremszépen rijasztó. Van hozzá távirányító is. Még nem tudom mire sipákol stb... 1 szer kapcsoltam be meg ki.
Alapban marha jó mert ez a dolog ami tutti leszívja az akkut 1 hónap alatt.... szóva nem szerencsés így ha rajta marad az akku tároláskor.
Ilyen kis táblát lehet is maratni hozzáértő szakemberrel, és mehet a szegecs.
Érdekes dolog ez a hangtompítás mert haver 750-esén rövidebb a MARTIN mégis halkabb mint az enyémen lévő.
Közvéleménykutatásba Én is belefutottam tavalyelőtt ősszel pont mikor mentem egyik tréningre.
"KERESTEM A REPÜLŐT HOL AKAR LESZÁLLNI" köszönéssel fogadott a yard. Papírokat megnézte, válaszoltam a kérőívre és mehettem tovább.
Valamikor az a trafó lehetett jobb oldalt, kábel elért a négyesig ezért nem piszkálták. Rosszul nem lehet összedugdosni mert akkor nem indul ( alsó holtponton lenne az összes szikrázás).
Valamelyik 9 kilós mérföldes órával volt hirdetve, úgy emlékeztem, hogy az egyik piros, de akkor nem.
Persze elküldhet műszakira igen! De ezt kevés rendőr meri bejátszani csak akkor szokták ha 100% ig biztosak benne!
De ha fülre jó akkor nem fog mert ha nem jön be neki a dolog akkor előveszik őket! ( Ezt onnan tudom hogy apukám is az volt ) :D
Egy a lényeg hogy semmit nem szabad elismerni onantól pad helyzet van! Amikor pedig jön a kpmel akkor én mondtam neki írja a papírt és viszem. Tök nyugodtan lazán. Egyből vissza vettek 2 fokozatot. Másik amit minid mondok ha valami necces én nem értek hozzá így vettem és műszakin át ment :D
Ahogy a képen is látszik valahogy a gyujtás kábelek érdekesen vannak .. legalábbis a számok nem stimmelnek rajtuk úgy látom. Vagy így jó vagy nem nagyon.....
Fogtam jól behegesztettem a lukat aztán új átfúrtam 6.4 furóval aztán M8 bele.. Kész. Valszeg ez a 2 "bakot" már letörhették mert nem épp gyári fémhasáb van felhegesztve (főleg hogy le se van festve).
Üza szint jelzőjét megcsináltam be is kötöttem de tutti kontakt hibás valami a műszerfalon mert nem is jelez sose (simán gyújtáson kéne világítani neki asszem eleve)
Na meg nem Angol műszerek vannak hanem "rendes".
Némi kép
Persze ettől független fasza mindkettő, vegyél... Te ismered a környéked.
Itt pesten képesek minden hülyeségért megállítani...
Volt, hogy leintett a rendőr, gondoltam sima rutinellenőrzés, már
vettem elő a papírjaim, majd közölte, hogy "kérdezőbiztosunk
szeretne feltenni önnek néhány kérdést egy közcélú kérdőívvel kapcsolatban".
Persze ez nem hivatali visszaélés, ez közcélú jótékonykodás.
Nem a rendőr tehet róla, Ő is csak a munkáját végzi, így mosolyogva
készséges és illedelmes voltam, de akkor is...
Régebben meg biciklivel intett le... BICIKLIZTEM könyörgöm, nem
volt nálam semmilyen iratom, erre fel akart jelenteni...
Persze, értem én, hogy a szabály az szabály, de se részeg nem
voltam, se szabálytalan, de mennyire jó volt kicsit szórakozni a biciklissel.
Azóta jogsi nélkül nem ülök bringára.
Terjed az okosok közd, hogy TESCO vasláncot kell lelógatni a rendszámtáblára...
Egyetlen egyszer motoroztam úgy, hogy a használt elsőkereket a
doboz alatt vittem... most nyáron... 1 napot... reggel felraktam,
este szedtem le...
Akkor is megbüntettek... lehet peches vagyok...
Hát de azért mert nincs e betű és az nem hangos nem büntethet meg! Ilyen a kreszben sehol nem szerepel. Az igen akkor aszem Ausztriát is ki hagyom!Bár utána nézek náluk mi a mélység ami bukta mert szándékozok arra felé járni! Bár ha végre az autót sikerül ki fizetnem akkor egy szett új gumit az RF-re tuti veszek! Elég volt a használt gumiból! Ezt a szezont még el viszik amik rajta vannak aztán csere! Na meg látjuk műszakin ha át megy az új bobbal akkor nagy meglepetés szerintem forgalomban nem érhet.
Hát ez az... ameddig nem büntetnek meg, addig nem félsz tőle.
Én inkább már okot se adok. Rohadjon meg a rendszer, belőlem
akkor se fognak több tízezret kiszedni "szabálysértés" címén
költségvetés kiegészítőnek. Inkább szabályos vagyok.
Nyugat fele meg nem szaroznak, elveszik a forgalmit azt csá.
Csak azért vettem előre új gumit nyár közepén, mert előtte pár
hónappal elvették egy srác forgalmiját, mert ósztriában a rend őre
gumimélység mérővel jár, ami nem számkijelzős, hanem zöldet
meg pirosat tud mutatni. Ha piros, ugrik a forgalmi.
Előbb-utóbb itthon is ez lesz.
Pl. fóliáztatni szerettem volna az Alfát, de vannak bizonyos kerületek,
ahol a rendőr fénymérővel rohangál és ha nincs meg a 70%
(vagy ha úgy dönt), küldhet műszaki vizsgára.
Hát kösz... "ha úgy dönt"...
Figyi Red a mostanin sincs semmi embléma jelzés! Semmit nem tudok róla csak annyit hallok hogy nem ordít. Ki puff miatt még soha nem állítottak meg! Max ha hangos lesz akkor a furulyát használom.
Az az igazsák a külleme miatt tetszik nagyon nekem! Meg azért mert jóval olcsóban jövök ki mint ha itthon gyártatnék egyet az ismert márkából! De van egy másik abba viszont bele van ütve a E meg 75DB is.
Red nem bolondultam meg :D
Külföldi az árú ennyit tudok róla meg hogy 99% ban hasonlít arra amire gondolsz. De nem azként árulja aki árulja! Nevezzük klónnak...
ÜDV! Urak tél van és unatkozok :D Keresgéltem mert a kipuffal nem vagyok meg elégedve a külleme miatt.
Nem éri meg átpalástolni mert kb 20k lenne ha szépen szeretném.
Találtam egy ilyen gyöngy szemet. Van hozzá furulya is stb elméletileg a furulyával 75 DB-es.
"Alkalmas csőrehúzva 125-600 cm3 Méretei:
Teljes hossz: 33 cm
Belső perforált átmenő cső külső átmérője, egyben öblítési képessége 38 mm
Hangtompító szifon hossza: 27 cm
Magasság 10 cm
Szélessége 9 cm.Rezonátor rendszerű a dob, nem tartalmaz irányváltó, belső szűkítést, vagy lamellát, át lehet látni a rajta. A külső hangelnyelő réteg tompít. A háromszög kialakítás előnye, hogy az ürméretéhez képest jobban elnyeli a hangot, mint kerek/ovál társai. Ez a kialakítás 25%-kal csökkenti a hangot úgy, hogy nem megy az öblítés rovására.
A középről érkező hanghullámokat csak a sarkokról és a lapokról veri vissza, a nem merőlegesen érkező hanghullámokat eltéríti. Ezen az elven működik a lopakodó repülőgép prizmacsapdája."
Szerintetek mennyire lenne vad! Nem márka és egyéb háborút szeretnék indítani csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_60
0_r-7235503
Nem indén már szerintem nem lesz alkalmam menni vele! Majd még holnap szépen le mosom a kis paripát :D
Pár kép hogy milyen is nálunk az ősz.
Kicsi motor téli álomba merült! Várjuk a tavaszt!
Kis piros LED ... Kéremszépen rijasztó. Van hozzá távirányító is. Még nem tudom mire sipákol stb... 1 szer kapcsoltam be meg ki.
Alapban marha jó mert ez a dolog ami tutti leszívja az akkut 1 hónap alatt.... szóva nem szerencsés így ha rajta marad az akku tároláskor.
Érdekes dolog ez a hangtompítás mert haver 750-esén rövidebb a MARTIN mégis halkabb mint az enyémen lévő.
Közvéleménykutatásba Én is belefutottam tavalyelőtt ősszel pont mikor mentem egyik tréningre.
"KERESTEM A REPÜLŐT HOL AKAR LESZÁLLNI" köszönéssel fogadott a yard. Papírokat megnézte, válaszoltam a kérőívre és mehettem tovább.
Valamelyik 9 kilós mérföldes órával volt hirdetve, úgy emlékeztem, hogy az egyik piros, de akkor nem.
Vehetek a semmiért új forgalmit :S
De ha fülre jó akkor nem fog mert ha nem jön be neki a dolog akkor előveszik őket! ( Ezt onnan tudom hogy apukám is az volt ) :D
Egy a lényeg hogy semmit nem szabad elismerni onantól pad helyzet van! Amikor pedig jön a kpmel akkor én mondtam neki írja a papírt és viszem. Tök nyugodtan lazán. Egyből vissza vettek 2 fokozatot. Másik amit minid mondok ha valami necces én nem értek hozzá így vettem és műszakin át ment :D
Fogtam jól behegesztettem a lukat aztán új átfúrtam 6.4 furóval aztán M8 bele.. Kész. Valszeg ez a 2 "bakot" már letörhették mert nem épp gyári fémhasáb van felhegesztve (főleg hogy le se van festve).
Üza szint jelzőjét megcsináltam be is kötöttem de tutti kontakt hibás valami a műszerfalon mert nem is jelez sose (simán gyújtáson kéne világítani neki asszem eleve)
Na meg nem Angol műszerek vannak hanem "rendes".
Némi kép
Nem vagyok benne biztos, de nézz utána.
Itt pesten képesek minden hülyeségért megállítani...
Volt, hogy leintett a rendőr, gondoltam sima rutinellenőrzés, már
vettem elő a papírjaim, majd közölte, hogy "kérdezőbiztosunk
szeretne feltenni önnek néhány kérdést egy közcélú kérdőívvel kapcsolatban".
Persze ez nem hivatali visszaélés, ez közcélú jótékonykodás.
Nem a rendőr tehet róla, Ő is csak a munkáját végzi, így mosolyogva
készséges és illedelmes voltam, de akkor is...
Régebben meg biciklivel intett le... BICIKLIZTEM könyörgöm, nem
volt nálam semmilyen iratom, erre fel akart jelenteni...
Persze, értem én, hogy a szabály az szabály, de se részeg nem
voltam, se szabálytalan, de mennyire jó volt kicsit szórakozni a biciklissel.
Azóta jogsi nélkül nem ülök bringára.
Terjed az okosok közd, hogy TESCO vasláncot kell lelógatni a rendszámtáblára...
Egyetlen egyszer motoroztam úgy, hogy a használt elsőkereket a
doboz alatt vittem... most nyáron... 1 napot... reggel felraktam,
este szedtem le...
Akkor is megbüntettek... lehet peches vagyok...
Hát ez az... ameddig nem büntetnek meg, addig nem félsz tőle.
Én inkább már okot se adok. Rohadjon meg a rendszer, belőlem
akkor se fognak több tízezret kiszedni "szabálysértés" címén
költségvetés kiegészítőnek. Inkább szabályos vagyok.
Nyugat fele meg nem szaroznak, elveszik a forgalmit azt csá.
Csak azért vettem előre új gumit nyár közepén, mert előtte pár
hónappal elvették egy srác forgalmiját, mert ósztriában a rend őre
gumimélység mérővel jár, ami nem számkijelzős, hanem zöldet
meg pirosat tud mutatni. Ha piros, ugrik a forgalmi.
Előbb-utóbb itthon is ez lesz.
Pl. fóliáztatni szerettem volna az Alfát, de vannak bizonyos kerületek,
ahol a rendőr fénymérővel rohangál és ha nincs meg a 70%
(vagy ha úgy dönt), küldhet műszaki vizsgára.
Hát kösz... "ha úgy dönt"...
Az az igazsák a külleme miatt tetszik nagyon nekem! Meg azért mert jóval olcsóban jövök ki mint ha itthon gyártatnék egyet az ismert márkából! De van egy másik abba viszont bele van ütve a E meg 75DB is.
Én parázok, ezért csak tanúsítvánnyal vennék, lehetőleg EU-ssal,
hogy külföldön se baszogassanak.
Külföldi az árú ennyit tudok róla meg hogy 99% ban hasonlít arra amire gondolsz. De nem azként árulja aki árulja! Nevezzük klónnak...
Ha már 150.000-ért vennék kipufogót egy 400-asra, akkor vennék
egy új BEET dobot, amit a japók kifejezetten arra gyártanak.
BEET NASSERT SLIP-ON
Nem éri meg átpalástolni mert kb 20k lenne ha szépen szeretném.
Találtam egy ilyen gyöngy szemet. Van hozzá furulya is stb elméletileg a furulyával 75 DB-es.
"Alkalmas csőrehúzva 125-600 cm3 Méretei:
Teljes hossz: 33 cm
Belső perforált átmenő cső külső átmérője, egyben öblítési képessége 38 mm
Hangtompító szifon hossza: 27 cm
Magasság 10 cm
Szélessége 9 cm.Rezonátor rendszerű a dob, nem tartalmaz irányváltó, belső szűkítést, vagy lamellát, át lehet látni a rajta. A külső hangelnyelő réteg tompít. A háromszög kialakítás előnye, hogy az ürméretéhez képest jobban elnyeli a hangot, mint kerek/ovál társai. Ez a kialakítás 25%-kal csökkenti a hangot úgy, hogy nem megy az öblítés rovására.
A középről érkező hanghullámokat csak a sarkokról és a lapokról veri vissza, a nem merőlegesen érkező hanghullámokat eltéríti. Ezen az elven működik a lopakodó repülőgép prizmacsapdája."
Szerintetek mennyire lenne vad! Nem márka és egyéb háborút szeretnék indítani csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!