Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak megkérdeztem hogy meg van e még a motor vagy is hogy mi maradt belőle..
Erre ne alkudjál! Nem érdemes!
rendben ha kész a váz lefényképezem és küldöm...
akár köztest is!
ja ezt a híretetést is júliusban adták fel.. :(
írok neki hogy meg van e még?
ha olyan állapotba lesz majd küldök képeket...
4500+ postát ajánlok érte...:) utánvéttel jöhet is, akár holnap is.
Szappanyos Árpád, Bátaszék, Perczel M. u 63. 7140
Gondolom 6500-ből kijön mindenestül. Akkor várom.
Kiváncsian várom mit tudnek kihozni belőle.
Azt a motort én se venném meg!
Red, te?
szia!

igazából nekem csak a plexi hiányzik meg a baloldali idomból a díszrács.. a többi megvan..
ami meg eltörött azt fényezés előtt ki lehet javítani műgyantával meg üvegszállal elég nagy darabokat lehet pótolni.. és az nem kerül sokba.. vagyis a barátommal meg tudjuk csinálni fényezőnél dolgozik az idomok javításával és a fényezéssel nem lesz gond.. bár csak már ott tartanák... A karburátor és a gyújtás már jó szépen jár a motor a héten viszem kihúzatni a vázat, ha az kész csak utána foglalkozom az idomokkal, most minden le van szerelve csak a tank van rajta..

azért köszönöm hogy elküldted a linket..

üdv
szia!

szerintem az a motor már nincs meg vagy kamu az egész..(RF 400 45e-ért ) én már régebben megtaláltam azt a hirdetést meg akartam venni egybe.. de az emailre nem válaszol a telefont sem veszi fel.. elég sokszor hívtam.. amugy júliusban adták fel a hirdetést..
de azért köszönöm hogy elküldted..

üdv
szia!
bocs csak most olvastam..
Rendben akkor megveszem 4000-ért + 1500Ft posta törékeny MPL csomagként feladva..

kérlek küld el a bankszámla számod az utaláshoz.. ja meg az emailcímed.. mert nem akarom ide beírni a posta címem..

köszönöm..

Üdv
http://www.batszimotor.hu/inde...

Itt is akadnak idomdarabok.
viseltes.
és szerinted milyen állapotuak?
Ez 400asra való, 600asé más.
és lehet eladó lesz a gyári dobom is...ha érdekel
szia!

a tied....hova küldjem?
Csá bőr motorosruha nem érdekel?
4500+ postáért máris megvenném.
Ha jól tudom, csak a 750-esek voltak fogaskerekesek. A 800-asok már láncosak voltak.