még sokat melozom a fagyban....de már addig eljutottam hogy lássam minden be van kötve....mérni kell na meg jobban szétbontani hogy kijöjjön a konzol...mert csak ugy férek hozzá ha kiforditom teljesen....
A linkelt oldalon megtalálod az RF600
és a GSF400 manualjait is.
Tölcsed le és onnantól kéznél lesz
minden adat!
Most nem férek hozzá a géphez
majd csak este.
De az! Csak annyi a gond, hogy működtetés közben olyan hang jön a hangszórókból, mintha a basszus egy hatos skálán 12-esre volna feltekerve. Torzítja a mély hangokat. Leszedtem a csatlakozókat a hátuljáról, erre, mikor összeraktam kért egy négyjegyű kódot. A négy karakter elsője betű, a másik 3 pedig számsor, aminek 100nál nagyobbnak kell lennie. Nálam ez a szám kisebb volt 100nál, így nem tudtam kódot generálni.:(
nem, ez nem is RF-ből való szóval nyugi
csak a lánckerék mérete alapján RF-eken is ilyen van, azért gondoltam hátha lesz itt valakinek. de most pihentetem még ezt a keresgélést, először ki kéne próbálni egyáltalán milyen aztán majd variálok ha nem tetszik
jaja, az lesz belőle tavaszra.
apródon találtam, 50 volt. csak kéne egy 42-es lánckerék hátra a mostani 45 helyett, gondoltam hátha van valakinek használt. de ha nem találok, marad az új
2db. cdi,gyári leömlö ,gyári dob,2db. gyári tükör.....
és a GSF400 manualjait is.
Tölcsed le és onnantól kéznél lesz
minden adat!
Most nem férek hozzá a géphez
majd csak este.
csak a lánckerék mérete alapján RF-eken is ilyen van, azért gondoltam hátha lesz itt valakinek. de most pihentetem még ezt a keresgélést, először ki kéne próbálni egyáltalán milyen aztán majd variálok ha nem tetszik
de akkor már késő.
Nem a szokványosak, hanem sok furatos.
Gondolom fékkel együtt volt 50.
apródon találtam, 50 volt. csak kéne egy 42-es lánckerék hátra a mostani 45 helyett, gondoltam hátha van valakinek használt. de ha nem találok, marad az új
Sajnos csak ezt a kénszermegoldást találtam, hogy ide töltöm fel a képeket, nem RF-es témához. Bocsánatotokat kérem!
http://taschnergarage.webnode....
Kerekeket hol mennyiért találtál hozzá?
http://www.jtsprockets.com/cat...
Túl erős a motorod?
jtr 807, 829-es lánckerék lenne esetleg valakinek? minél kisebb fogszámú érdekelne