Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha el nem is adom, kipróbálni elküldöm ha gondolod.
Enyém biztosan jó, és ugyan az az elektronikád mind az enyémen volt.
21e51
Posta ajánlott levél (amit alá kell írni mikor átveszed vagy nemtudom most hogyan hívják).
Fölötte lévő sort nézd!
köszönöm....de ha a kettöt eladom pont kapok egy eredeti rf400vc-ét de lehet hogy az óra sem jó....ezt még ki kell probálni....ha nem jó az óra te eladod a plusszodat
a 729x-esek talán rf400-é lenne a 726x-esek gsf400 de lehet csak én fantáziálok :)
Találtam segédletet ha javítani próbálnád!
Csak lefordítod és GOOO!

http://members.ecatv.home.ne.j...
link van hozzá?
Anno volt kérdés kinek milyen van. Páran vették a fáradtságot és lefotózták a sajátjukat.
Van fordulatszámmérőm. Kipróbálni érdekel?
már mint a cdi....a fordulatszámmérö gondolom jeladós....remélem meg lehet bütykölni....
nálad ment valaha fordultaszámmérö?
most a kopottal megy....lenne egy olyan kérdésem hogy valaki probálta már fuvokaszettel javitani a 400-asokat?....sigma vagy dynojet.....ha a pénztárcám engedi én szeretnék egy ilyen szettet rakni rá...:yoshimura leömlö...bódis gs500 ováldob...malossi duplarétegü sportszürö...és egy sigma stage-1 fuvokaszett....csak attol félek hogy nem fogjuk tudni összehangolni
nem tudom de nekem lesz télen leállás meloban és akkor megnézegetem... talán ami benne van az sem gsf400-é ...más a száma....na persze amit meg szereztem azon meg nincs szám
Maga a fordilatszámmérő óra biztosan jó!?
Prézli tudta próbálni valahogy?
no name....valami motorparts...olcsó és ez az elsö ebay rendelésünk...nem akartam nagyban rendelni...ha esetleg mégsem jönne meg...ha megjön lesz kép....
Puig, MRA?
Mennyiért?
Majd képet tegyél ha megjött!
szia....nem adom oda 3ba.....már uton van egy uj sötét plexi
szia!

ja szép állapotú..
amugy mért adod el?
úgy értem rajta van a motorodon nincs semmi baja..
adod 3e + postáért ?

üdv
leraktam a kályha mellé szerelés közben és azóta nem illeszkedik valamiért.:) ezért van kötegelőzve!
mér is működne a link!?
10032046
Igen Saito, de ez még csak a bejárató időszaka.
10, 20, 40wattos fokozatai vannak, eddig bejött. Ismerősnek megvan már évek óta és működik neki rendesen.http://translate.google.hu/tra...

Jó centivel hosszabb mint a gyári markolat, de ki kell hézagolni a kormánysúlyt és kész. Először a vastagsága zavart de pár nap alatt megszoktam a nagyobb átmérőt.
Mindjárt meglesz az a 80 :).

Az én markolatfűtésem végleg megadta magát. Neked Saito van ?
Felveszem a listára, ha azt mondod, hogy megéri. Ami nekem volt,
az nem sokat ért...
A fokozat kijelzőt irigylem... soha az életbe nem fogom megszokni,
hogy ez csak 5 sebességes. Annyira érezni, hogy hiányzik belőle a 6., hogy rendszeresen váltanám feljebb.

Talán, ha egy nagy 5-ös szám világlik az orcámba....