Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérhrtnék itt árat?

Elsö teló?
Felnik?

Köszike.
06 30 231 79 20
Sziasztok.Ismét bontodik egy szép ltz 400.Ha valakit érdekel alkatrész :06 30 231 79 20
Hello!
Már nincs meg.
Üdv
Hello!
Nekem első lámpa kellene. Meg van még? köszi:
cs
06/30-983-7081
Mármint Áki01
cső. add már meg a számod és felhívlak.
hunter550@citromail.hu
Valakinek nem kell LTz kuplungbowden házastól, gyári nincs még kibontva se! 10 000 Ft
emailbe!
Sziasztok
A képen látható bontott blokk alkatrészek eladók. Ha érdekel valamelyik hívjatok.
06-70-580-11-60
Hello
Csonkálvány, vagy ahogy te írod Steering Knuckle van nekem is.
10.000 ft
Ha érdekel hívj 06-70-580-11-60
Hello JesziDani! A sors úgy hozta hálistennek hogy megint quad vásárlás előtt állok. Amennyiért vetted és ha olyan állapotban is van (motorikusan) mert látom vigyáztál rá annyiért lehet hogy visszavenném ha érdekel az ajánlatom írj vissza.
Szia.Van minden alkatrészem ami neked kelhet. Szerintem a legjobb lenne ha felhívnál.
Szia Zsé!

Steering knuckle - magyarul nem tudom a pontos nevét, de az a cucc, amire rámegy a kerékagy, meg becsatlakozik az alsó-felső lengőkar, ill. a kormánypálca, olyanod van-e jobb oldali és mennyiért?
Meg azt nem tudom (csak sejtem, hogy nem...), hogy az alsó lengőkarnál a gömbcsuklót vagy mit, ami becsatlakozik a Steering Knuckle-be lehet-e cserélni?
Ha nem, akkor mennyiért van alsó lengőkarod tűgörgők nélkül jó állapotban?

Köszi előre is!
A gumi elkelt.
A gumi kép lemaradt :S
Még mindig eladó a gumi felnivel együtt,ugyan it alu láncvédő LTZ 400-ra. a gumi a felnivel 40.000 a láncvédő 15.000.A részletekért hivd a megadott számot.06-20-975-6135
Ha a blokkból is leereszted akkor vagy 2.3 L megy bele hogy a nívó tetején legyen a szint.
Hello !

LTZ 400 -ba elég a 2000 ml - 2 L olaj vagy ti többet raktok ?

Csak azért kérdem mikor beleöntöttük a két litert utána menetem vele kicsi a nívónál csak az alján volt az olajszint .

Üdv marci

Válaszotok köszönöm előre is .
Akkor csak különbözik.Nem értem,mi értelme...
Szia.Kézvédő:5 ezer.Sarok védő:15 ezer.
Hello
Furatközepet néztem, és 98 mm.
Hali!
Megmértem a furattávot.93 mm.Én furatközéptől furatközépig mértem,lehet te nem és onnan adódik az az 5mm.Sztem jó lesz az.5000-be elviszem,ha te állod a postát.