Hello, a benzincsapomba elromlott a membrán,bontva nem találok csapot,membránt nem lehet venni külön az új csap meg 50 ezer ft :/ valaki járt már így tudtok valamit ajánlani?
Hello új ltz tulaj vagyok,olajat szeretnék cserélni,sok embertől halottam hogy motul 5100 10w40 olajat rakjak bele,de DRZ400 tulajok pedig ezt az olajat ajánlották, ti mit gondoltok bele rakhatom ezt az olajat? Castrol Act-Evo 4T 10W-40
Hali,olaj tartály leeresztő csavarnál szétment a menet,volt már valakinek ilyen jellegű gondja?
pár hete lecseréltem az olajat,valószínű már akkor se volt tőkéletes,nem is mertem nagyon meghúzni,kicsit szivárgot gondoltam teszek közé tömítést. a csavart már nem tudom vissza tekerni semmit nem szorít.
valami ötlet?furlyak bele 1el nagyobb menetet?félek hogy a forgács bele megy a tartályba.
minden érzékelője megvan?
Menetrögzítőre gondoltam még?
pár hete lecseréltem az olajat,valószínű már akkor se volt tőkéletes,nem is mertem nagyon meghúzni,kicsit szivárgot gondoltam teszek közé tömítést. a csavart már nem tudom vissza tekerni semmit nem szorít.
valami ötlet?furlyak bele 1el nagyobb menetet?félek hogy a forgács bele megy a tartályba.
istvanmotor@freemail.hu
Karambolos ,elgörbült ,frissen festett ne legyen!