Szia Jozsi kérdésem volna telo harisnyád sima nem feliratos kék vagy fekete volna e és mijen árban nekem yfz re kéne az ltz é joe válaszodat elörre is kösssszzzzz
De! Így akartam írni! Már nem ment 2 hete a gép, és a szutyok ott megült, beszáradt. Mi csináltuk meg , és megoldotta a problémát. Nem adta át a szikrát a dzsuván.
Szia! Küldj légyszives képet a 90%os 20-11-9es kerekekről, az új elsőkből ugyanebből a márkából.
És kérnék képeket jó állapotú gyári használt első gumikról is árakkal.
2-2 első és hátsó gumira leszünk vevők, csak képek nélkül nehéz dönteni.
renato#maffia.hu
Segítség másoknak máskorra
A gépem 2 hétig állt egy adott probléma miatt, amit sikerült orvosolni
-Hiba:
Nem indult a quad. Önindító működött, benzin tank tele, benzincsap nyitva, önindító miatt generált nyökögés, gyertyába szikre volt, de a motort nem indult.
-Megoldás:
a gyertyának ugyan volt szikrája, nem nem adta át. a gyertya alatt, a gumigyűrűk ellenére is beengedhet koszt, illetve oldalt a kis lukon is. Ez az üreg el volt dugolva, emiatt nem adta át a szikrát.
-Kiveszed a gyertyát, majd öntessz bele egy kis vizet, hogy feloldja a koszt, kb fél percig. Majd kompresszorral a lukon befújatsz!
-Ezek után kis nyegtetés, és a levegőszűrőlevétele után már indult is! :)
Gondoltam leírom, hátha valakinek segíthet
Az ábrán a nyíl mutatójánál lévő lukba fújsz bele kompresszorral.
Szerintem te ezt nem így akartad írni vagy pedig valaki nagyon megetetett
És kérnék képeket jó állapotú gyári használt első gumikról is árakkal.
2-2 első és hátsó gumira leszünk vevők, csak képek nélkül nehéz dönteni.
renato#maffia.hu
A gépem 2 hétig állt egy adott probléma miatt, amit sikerült orvosolni
-Hiba:
Nem indult a quad. Önindító működött, benzin tank tele, benzincsap nyitva, önindító miatt generált nyökögés, gyertyába szikre volt, de a motort nem indult.
-Megoldás:
a gyertyának ugyan volt szikrája, nem nem adta át. a gyertya alatt, a gumigyűrűk ellenére is beengedhet koszt, illetve oldalt a kis lukon is. Ez az üreg el volt dugolva, emiatt nem adta át a szikrát.
-Kiveszed a gyertyát, majd öntessz bele egy kis vizet, hogy feloldja a koszt, kb fél percig. Majd kompresszorral a lukon befújatsz!
-Ezek után kis nyegtetés, és a levegőszűrőlevétele után már indult is! :)
Gondoltam leírom, hátha valakinek segíthet
Az ábrán a nyíl mutatójánál lévő lukba fújsz bele kompresszorral.
megprobalom kijavitani
sajnos kettonk kozul lehet en jartam rosszabbul
ossze van torve a vege rendesen
Sűrgős!
Tel.:06305403766
Fém, vagy egyéb anyagú deknivédőt keresek. Várom az ajánlatokat képpel együtt