Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szabolcs -Szatmár -Bereg megye.
Üdv mindenkinek!
720 körüli árban 2007-es évjáratú quadot szeretnék vásárolni színe mindegy de ha válogatni lehet fehér előnyt élvez. Nem hátrány az sem ha Nógrád megyében van vagy Budapest kb. 50-60 km-es körzetékben. Ha valakinek van kérem írjon. Előre is köszi mindenkinek és további szép napot.
Üdv.: glazer.attila
Yoshi-barat!: http://olx.hu/hirdetes/elado-y...
Hivd fel,szerintem fog tudni segiteni neked!
Hello mindenki! Igaz nem Suzuki de, keresek 2007es Yamaha Raptor 700r-re gyújtásvezérlő elektronikát Nagyon fontos lenne! Köszi a segítséget!
Hello József! ez megvan még? vagy várható a közeljövőben ilyen állapotú, hasonló árban? ha sárga akkor csak kék vázas érdekelne de a fehér van előnyben:)
Gyári kellene,és mindenképpen ki akarom próbálni elötte,a yoshi az nem lett jó rá,!hivlak majd!
Szia.Van hívj.06 30 231 79 20
Szia.Van hívj:06 30 231 79 20
hali! az xrw gallytörőt mennyiért adod? (2.-3. sor első)
Hivj! segitek! 20-391-5561
senkinek nincs akkor 2004-hez gyújtás elektronikája!?
Kis segitséget kérnék,A karbi tetején ahová belemegy a gázbovden van egy kiálló henger alakú "csöcs" mintha ott lenne letörve a gázbovden,ezért magas az alapjáratom mert nyitva a pillangó szelep!
van ilyen valakinek lehet ezt cserélni,ki tudom tekerni belőle?
köszi
jobban nem tudtam megfogalmazni?
Sziasztok! Valaki hasznal Regina vagy RK lancot? Aztmondjak jobb mint a DID! Erdekelne a velemenyetek! Koszonom !
Szia.Oldalanként 7cm.Nem házilag gyártott.
Ok köszi tudsz valami rá való km-órát amit rá tudok szerkeszteni?És a helyzetjelzőt hogy oldottad meg?
Szia! Ez a lengokar mennyivel szelesebb a gyaritol, oldalankent? Egyebkent ez hazilag csinalt vagy van valami markaja is? Valaszod elite is koszi!
SZiasztok
Remélem valaki tud segíteni. Szelephézak elállítódhat? Ha igen mért?
Tavaly lett felújítva a blokk és ma mentem vele és szelephangja van a motornak. Legalábbis a barátom szerint. Előfordulhat?
Segítségeteket előre is köszönöm.
LTZ 400
Szia.Van hívj 06 30 231 79 20
Szia! igen megvan! Váróm a hivásód!
Szia! Igen ujak 15000ft/db Érd 20-391-5561
Szia! Ha a te neveden van a forgalmi, törzskönyv akkor bemész az önkormányzathoz és újra forgalomba helyezteted a motort, amihez kell műszaki vizsga. Ha nincs a neveden át kell íratni a nevedre. Műszaki vizsgához kell: index, duda, 2db tükör, helyzetjelző, tompított, távolsági és ezeknek a visszajelzői, csak motor sebességmérő óra(a kerékpár óra nem jó), 4db utcai gumi, gyári kipufogó, rendszámtartó és világítás hozzá, hátsó piros macskaszem és minden E betűs legyen. Mindennek működni kell ami van a motoron, mert műszaki vizsgán ellenőriznek mindent. Ha visszanézed a hozzászólásaimat raktam fel képet a quadról.
Hello engem érdekelne hogy tudnám levizsgáztatni az ltz-met,már volt rajta vizsga csak ki lett vonva a forgalombol.A telo számom:06 20 317 83 84 elöre is köszi