Üdv mindenkinek!
720 körüli árban 2007-es évjáratú quadot szeretnék vásárolni színe mindegy de ha válogatni lehet fehér előnyt élvez. Nem hátrány az sem ha Nógrád megyében van vagy Budapest kb. 50-60 km-es körzetékben. Ha valakinek van kérem írjon. Előre is köszi mindenkinek és további szép napot.
Üdv.: glazer.attila
Hello József! ez megvan még? vagy várható a közeljövőben ilyen állapotú, hasonló árban? ha sárga akkor csak kék vázas érdekelne de a fehér van előnyben:)
Kis segitséget kérnék,A karbi tetején ahová belemegy a gázbovden van egy kiálló henger alakú "csöcs" mintha ott lenne letörve a gázbovden,ezért magas az alapjáratom mert nyitva a pillangó szelep!
van ilyen valakinek lehet ezt cserélni,ki tudom tekerni belőle?
köszi
jobban nem tudtam megfogalmazni?
SZiasztok
Remélem valaki tud segíteni. Szelephézak elállítódhat? Ha igen mért?
Tavaly lett felújítva a blokk és ma mentem vele és szelephangja van a motornak. Legalábbis a barátom szerint. Előfordulhat?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szia! Ha a te neveden van a forgalmi, törzskönyv akkor bemész az önkormányzathoz és újra forgalomba helyezteted a motort, amihez kell műszaki vizsga. Ha nincs a neveden át kell íratni a nevedre. Műszaki vizsgához kell: index, duda, 2db tükör, helyzetjelző, tompított, távolsági és ezeknek a visszajelzői, csak motor sebességmérő óra(a kerékpár óra nem jó), 4db utcai gumi, gyári kipufogó, rendszámtartó és világítás hozzá, hátsó piros macskaszem és minden E betűs legyen. Mindennek működni kell ami van a motoron, mert műszaki vizsgán ellenőriznek mindent. Ha visszanézed a hozzászólásaimat raktam fel képet a quadról.
Hello engem érdekelne hogy tudnám levizsgáztatni az ltz-met,már volt rajta vizsga csak ki lett vonva a forgalombol.A telo számom:06 20 317 83 84 elöre is köszi
Szabolcs -Szatmár -Bereg megye.
720 körüli árban 2007-es évjáratú quadot szeretnék vásárolni színe mindegy de ha válogatni lehet fehér előnyt élvez. Nem hátrány az sem ha Nógrád megyében van vagy Budapest kb. 50-60 km-es körzetékben. Ha valakinek van kérem írjon. Előre is köszi mindenkinek és további szép napot.
Üdv.: glazer.attila
Hivd fel,szerintem fog tudni segiteni neked!
van ilyen valakinek lehet ezt cserélni,ki tudom tekerni belőle?
köszi
jobban nem tudtam megfogalmazni?
Remélem valaki tud segíteni. Szelephézak elállítódhat? Ha igen mért?
Tavaly lett felújítva a blokk és ma mentem vele és szelephangja van a motornak. Legalábbis a barátom szerint. Előfordulhat?
Segítségeteket előre is köszönöm.