Sziasztok.
Szükségem lenne 1-2 dologra, hátha van valakinek jó áron:)
-Váz - úgy 45ezerig ig
-komplett kipufogó
-vázvédő lábszárhoz/csizma ellen (nem tudom azt pontosan hogy hívják)
-esetleg ha valakinek van kilométer órája Trailtech Vapor-os :)
köszi előre is :)
Szia!köszönöm!
Igazából nekem egy suzuki ltf 300-asba kéne ezeket mondták,hogy lehet ezeké ilyen azért keresek ezt!Egy két kép jó lenne róla főleg a jeladóról mert nekem csak az kéne az jó rajta?Amúgy hány tekercses a generátor hány kivezetéses?A képeket küldhetett emailra is!
l200@citromail.hu ra!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv Zoli!
Sziasztok keresek ltz 400-as vagy drz 400-as elektronikát állítólag egyforma!Rossz is jó lenne mert nekem csak a jeladó kellene!
Valaki tud segíteni?
Üdv Zoli!
csáó,ugyan ezzel szívok én is,(ltz) nekem nem volt szikra,sajnos amit vettem az sem jó hozzá,most rendeltem egyet ebay-ről várom hogy megjöjjön!kiderűl minden!
Igen ezt én is néztem tök jó is lenne, ha tutira tudnám hogy tényleg rossz. Mindenféleképpen ki kellene próbálnom egyet mielőtt berendelek.
Meg mi a garancia hogy az a kinti használt motyó tutira jó.
Szia, beszéltem a sráccal csak az a baj hogy én Szeged mellett ő pedig Pesten lakik. Azt mondja nem tudja elmondani, de vigyem fel hozzá egyben a gépet és meg tudja csinálni.
Igazából egyenlőre már az is nagy segítség volna ha találnék egy másik Raptort a közelben hogy esetleg megnézném hogy egy másik DCI-vel mit csinálna, mert a srác szerint nem az a rossz...
3 villamos emberrel is már átnézettem de mindegyik azt mondja a fekete doboz a rossz. Ebay-en néztem már hasonlókat csak most nem tudom mit csináljak mert ha egy másikkal is ugyanezt csinálja akkor nem rendelek semmit és akkor muszály lesz elvinnem a sráchoz.... (jó lenne egy próba db)
van. Zsír újak, ára 25.000 Ft/pár!
Érd: 20/391-5561