Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Ltz 400 törött első lámpa eladó! A lámpa hátulja hibátlan, a foncsor teteje illetve a bura felső része hibás! Használható, égőkkel együtt! Irányár: 10.000 Ft! Érd.: 70 7795781
Nah itt a tulaj, őt faggassátok
Első gumikat mennyiért adod?
Hirdettem nemrégiben a kawasakim, 1-2 érdeklődő volt csak rá. Telóban elmondtam hogy ránézésre se szép, és felujított a blokkja, innentől kezdve egyik érdeklődő se jött el megnézni (ezt mondjuk megértem, de inkább legyen így minthogy itt szitkozódnak hogy miért nem mondtam telón).
Valójában meg futóművileg és szerkezetileg oké, és a blokk se úgy lett összehányva, hanem gyári új alkatrészekből lett felujítva (nagy esélyt láttam rá hogy nem fog elkelni, és ha nem kel el, akkor úgy legyen megcsinálva hogy engem kiszolgáljon).
Aki pedig abban él hogy milyen jól járt a quadjával, ugyanis még gyári a blokk, nos... lehet hogy egynémelyik felujított blokkos többet ér mint a bontatlan ámde felujításra váró
Én is voltam már náluk kb 3 éve akkor is egy LTZ-t néztem nekem sem jött össze az üzlet hasonló okok miatt !
Szia! Valóban ciripelt valami a blokkban. Elvittük szerelőhöz és kiderült, hogy a váltó volt rossz. Zsé-től meg is rendeltünk egy újat, elvittük a szerelőhöz, megcsinálta és tegnap előtt hazahoztuk a quadot. Most már semmi baja.
Ha érdekel nyugodtan hívj.
Helló tel számodat megadod?
Mondta a telefonban hogy ha nem felel meg a fekete akkor választhatok a sárgák közül,de k7-800-ért ill k8-850ért nem veszek alap motort,még ha "50üzemórás" amit kétlek,akkor sem.csodák nincsenek.......
szerelőnél volt a blokk, de valami ciripel benne. A futómű újra lett perselyezve talán. Quados.Józsi volt élőben megnézni, de inkább nem mondok semmit.
Ez megért volna egy nyaklevest ! Minden estre kikeltem volna magamból. Volt nekem is már nem egyszer, útiköltséget elkértem! És lám meg is adták.
(volt egyszer 80km-re egy Buell utcai motor. Vasárnap elmentünk kocsikázni a családdal,hát csak megnézzük miféle gép. A koma a góréból tolta ki! Műszerfal le volt olvadva, vezetékek az oldaldekni alá becsípődve, folyt az olaj, kezembe adta a Buell felirat műgyantás emblémákat hogy majd ragasszam fel a tankra, a pillanat ragasztó már kifolyt alóla, a hátsó gumiba meg flexel vágott bele mintát, szövetig vágta.)
Úgy volt összeverjük.. Mondtam neki hogy aki messziről jön érte az kockára veri, jobban jár ha leveszi a hirdetést.
A feketén a váz hegesztve volt,az olajtartály mögötti keresztmerevítőnél,kérdezem tőle ez itt mi?az gyári!mondom ez?ott volt még kettő igy egyszerű volt megnézni,és hát nem gyári(hozzáteszem ezzel sincs semmi baj,mert ha valami jól meg van javítva az jó,csak akkor ne úgy hirdessük hogy megkímélt,talán 150 üzemórát ment),rögzitőfék kikötve karja nincs is meg,a tank idom sárgáról fényezve feketére,a sportkipufogó rákókányolva flexicsővel,a váz valami hasonló festékkel javítgatva,a telefonban a hátsó gumik újak voltak,mire elértünk odáig kb 250km addigra lekopott a felére,(elmondtam neki hogy volt ilyenem,ráadásul az olyan volt amivel összes 10 tank lett kimotorozva,mondja el mire számítsak hogy ne kocsikázzak feleslegesen.)nem csodát vártam mert 6-7 éves és QUAD-ról beszélünk amit nem polírozunk nap mint nap de ez akkor sem az amit a telefonba elmondott.
Köszönöm.!
Szia! Elküldtem mindent ahogy kérted!
Motorikusan futómű stb.-re gondolok.Erről tudsz valamit?
Aszerelőm teljes motorgenerál után 2.6 litert tett bele.Ez nem tul sok?
2L
Szomszéd faluban lakik. Facebookon is eléred, de ide is szokott írni. Lecseréli mert nagyobb kategóriát akar.
Így már máshogy hangzik.
De arra nincs garancia hogy van ismerős a közelben ahol a tip-top gépet árulják.
Üdv tud valaki valami infót erről a quadról?http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_lt-z_400-755977
2 Megköszönném ha valaki informálna.
Olyanra volt már példa, hogy ismerős motoros lakott a közelben, aki elment megnézni. Persze én is szemügyre venném ha megkér valaki. Némi zsebpénzért a fáradozásért. Foglalóztak már így.
Mik voltak a bajok, mit láttál rajtuk ?
valamit valamiért.
ha nem mész el megnézni hogy tényleg jó-e a quad mint ahogy a képeken, illetve amit a telefonba mondanak róla, akkor nemsok esélyed van jó üzletre. szomszédod nemfog elmenni helyetted (feltételezem)
ok ok d mennyit?
Vannak már páran akik 12-15ezer ft útiköltséget locsoltak el a semmiért.jah meg 1nap
Persze nem kötelező.

Én még várok a csodára