Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06 30 231 79 20.
Az ára: 1.040.000 Ft
Üdv!
2011-es KTM SXF 450-es motoromat cserélném LTZ-400-as quadra!
Amit tudni kell róla:
-SXS-ülés.
-Akrapovic kipu.
-KTM haspáncél
-KTM hátsó féktárcsavédő.
-Havasi telók.
-új fékbetétek
-új láncszett
-új gumik
-+1 garnitúra idomszett.
A motorban 98 üzemóra van.
további infó: 0630 5047767
tudnál róla valamit mondani, milyen a henger,dugó... hajtókar...vagy ha adnál 1 tel.számot megbeszélhetnénk!
Szia.Henger,dugó 35 ezer-töl.Fötengely karral 20 ezer.
Sziasztok! Keresek LTZ 400-hoz hengert dugattyút főtengelyt! Aki tud írjon, várom az árajánlatokat!
Köszöm a tájékoztatást István ,szép napot.Csáó
Szevasz sipirobi,itt találsz quada való hóláncot,amilyen méretet csak akarsz,ez nagyon tuti
http://www.ebay.com/sch/i.html...
sipirobi ! a hólánc gyári (autójé) KB.:13-as vagy 14 Collos gumihoz való.(nincs meg a doboza!) Érdemes vinni a gumit a vásárláshoz ,amelyikre teszed majd a láncot, mert Ltz méret nem lesz ráírva a csomegolásra . Az a biztos ha rápróbálod! Én kiengedtem a gumiból teljesen a levegőt , (szeleptű ki!)
ráfűztem a láncot,meg 2 gumipókot szorosan, és utána fújtattam fel.Hajlamos az oldal irányú elmászásra a lánc gumin,ezért néhány kísérlet után az jött ki hogy nem elég bele a 0.3 Bar, hanem 0.8 tól 1.0 -ig kell bele , így a lánc nagyon feszes,de a helyén maradt 60 Km-es túra alatt is,viszont egy kicsit rázósabb a kemény gumi miatt........istván
Szia a hólàncot lehet kapni valahol vagy ezt te csináltad? Vagy mennyi az àra mert ilyet keresek.hali
Na bassza meg, közbe már intézkedtem egy másik dob ügyében!
Holnap felcsöröglek ,és ha meg tudunk egyezni, akkor esetleg vissza mondom a dolgot.
Üdv Roland
OK .Hívj és meg beszéljük.06 30 231 79 20
Szia! Erre gondolsz? Ha igen, 25.000 Ft a 2db hátsó, a 2db első 18.000 Ft.
szevasz Jozef! a használt venom hátsó gumit mennyiért adnád?
Nagyon parádésak az LTZ árak!
Túl sokan akarnak rajta nyerészkedni ezeken...

Józsi! Ismerős véletlenül? Még te adtad el, szomszédomnak, az tovább adta, már árulják is :) Egyedül én olajoztam meg a légszűrőjét Kb. ennyit lett csinosítva. 600ról -795re így kell ezt! A gép valóban szép.

Fehér-ülés javított
Beszéltünk még régebben az Akrapovic ügyében.
Csere érdekel-e ? A Finster ami megmozgatta a fantáziám! Elég lenne csak maga a dob!
LTZ 400 alkatrészek eladók.
Szia
Ez a gép meg van még ?
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
hirdetések közt elfér 1 quados videó is (épp nem ltz van rajta)
http://youtu.be/7S29Zm3lwcs
Nagyon jók, de nem tudom mennyibe fáj a magyar papírozása, és mennyire megy át a rendszeren
Szia! Ezek a képek jók?
köszi az infókat!