sipirobi ! a hólánc gyári (autójé) KB.:13-as vagy 14 Collos gumihoz való.(nincs meg a doboza!) Érdemes vinni a gumit a vásárláshoz ,amelyikre teszed majd a láncot, mert Ltz méret nem lesz ráírva a csomegolásra . Az a biztos ha rápróbálod! Én kiengedtem a gumiból teljesen a levegőt , (szeleptű ki!)
ráfűztem a láncot,meg 2 gumipókot szorosan, és utána fújtattam fel.Hajlamos az oldal irányú elmászásra a lánc gumin,ezért néhány kísérlet után az jött ki hogy nem elég bele a 0.3 Bar, hanem 0.8 tól 1.0 -ig kell bele , így a lánc nagyon feszes,de a helyén maradt 60 Km-es túra alatt is,viszont egy kicsit rázósabb a kemény gumi miatt........istván
Na bassza meg, közbe már intézkedtem egy másik dob ügyében!
Holnap felcsöröglek ,és ha meg tudunk egyezni, akkor esetleg vissza mondom a dolgot.
Üdv Roland
Nagyon parádésak az LTZ árak!
Túl sokan akarnak rajta nyerészkedni ezeken...
Józsi! Ismerős véletlenül? Még te adtad el, szomszédomnak, az tovább adta, már árulják is :) Egyedül én olajoztam meg a légszűrőjét Kb. ennyit lett csinosítva. 600ról -795re így kell ezt! A gép valóban szép.
2011-es KTM SXF 450-es motoromat cserélném LTZ-400-as quadra!
Amit tudni kell róla:
-SXS-ülés.
-Akrapovic kipu.
-KTM haspáncél
-KTM hátsó féktárcsavédő.
-Havasi telók.
-új fékbetétek
-új láncszett
-új gumik
-+1 garnitúra idomszett.
A motorban 98 üzemóra van.
további infó: 0630 5047767
http://www.ebay.com/sch/i.html...
ráfűztem a láncot,meg 2 gumipókot szorosan, és utána fújtattam fel.Hajlamos az oldal irányú elmászásra a lánc gumin,ezért néhány kísérlet után az jött ki hogy nem elég bele a 0.3 Bar, hanem 0.8 tól 1.0 -ig kell bele , így a lánc nagyon feszes,de a helyén maradt 60 Km-es túra alatt is,viszont egy kicsit rázósabb a kemény gumi miatt........istván
Holnap felcsöröglek ,és ha meg tudunk egyezni, akkor esetleg vissza mondom a dolgot.
Üdv Roland
Túl sokan akarnak rajta nyerészkedni ezeken...
Józsi! Ismerős véletlenül? Még te adtad el, szomszédomnak, az tovább adta, már árulják is :) Egyedül én olajoztam meg a légszűrőjét Kb. ennyit lett csinosítva. 600ról -795re így kell ezt! A gép valóban szép.
Fehér-ülés javított
Csere érdekel-e ? A Finster ami megmozgatta a fantáziám! Elég lenne csak maga a dob!
Ez a gép meg van még ?
http://youtu.be/7S29Zm3lwcs