Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Frissen matricázva az Ltz...
Esetleg valaki akinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban megirhatná a véleményét! Köszi! Üdv.
Köszönöm Nektek! Keresem a legmegfelelőbbet mert nem tudom melyik milyen igy olvasok mindegyik után. A dynokit-ről mostmár tudom milyen. Szerintetek ér is valamit azon kívül hogy a 9100-as tiltást kiveszi és megnöveli vagy inkább több kárt okoz mintsem jó lenne hosszútávon?! Üdv. bbyzoli
Szia! Neked milyen van? Esetleg tudsz dobni hozzá képet? Üdv.
Szia.Van több darab 25-30 ezer.
Szia! Van 20000ft Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek!
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Sziasztok! Mennyiért és milyen tuning elektronikátok lenne? Üdv.: bbyzoli
szia.
30 355 7274
Quad gumik!
Szia.Érdekelne az egész egybe!Elérhetöséged küld el.Köszi. Üdv;Zsé.
Ltz 400 Alkatrészek!
hali!
bővül a csapat szerencsére, jó lenne már menni
Szeva! Sajna nem ismerem a gépet de mi történt? Bővül a csapat vagy megy a Tiéd a levesbe? Megvannak a papírjai az enyémnek ugyhogy lassan eljutok hozzátok, ha otthon leszek majd jelentkezem aztán zörrenhetnénk!?
Elmentettem az elérhetőségedet!
Eladó egy garnitúra újszerű állapotú did felni. 1-2 pici karc van csak rajtuk. 70eft.
Van még 1db did első felni 70%os gumival: 18e ft
Sziasztok!
Ismerős esetleg valakinek ez a gép:?
Ltz-400
Használt első guminak mi az ára? 1pár
Nem kell egy szerelő ?
felöntöd, pumpálod majd befogod a kart., és ekkor megnyitod a légtelenítő csavart óvatosan, a kar beesik, az olaj bedig jön a csövön.
(arra a csavarra tegyél átlátszó csövet, hogy lásd mennyi buborék jön még ki.) Addig ne engedd el a kart, még vissza nem zártad a légtelenítőt. Tehát légtelenítő visszazár, kar felenged és pumpál újra. újra újra. addig amíg egy pici buborék is van. a fékolajtartályt mindig öntsd fel.
ha nem tiszta akkor javaslom nézzél videót róla.
Köszönöm!
Hívlak
Szia,
hátsó főfék munkahengert adok neked 3.000 Ft-ért, ami hibátlan. Hátsó munkahengert, ami szintén hibátlanul működik 15.000 Ft adok. Ezt kb. 30 perc alatt össze tudod rakni, új fékolajjal, lelégteleníted, és mehetsz tovább. Vagy hívj fel, és tudod mondani egy-két jó tanácsot. Egy pár LTZ-t már szétszedtem és összeraktam.