Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18x10-8, de gumim is van hozzá, ha érdekel.
Szia! Mik a méretei a felninek? Üdv.
Szia! Van! Zsir uj 15000ft Érd 20-391-5561
Eladó vadj új, eredeti ITP felni! Sokkal erősebb és könnyebb, mint a gyári D.I.D. felni! Ezen kívül van még egy fekete kézvédőm, amit egy pinton lehet felfogatni és van egy sárga, amit két ponton.
Felnik: 52.000ft
Fekete kézvédő: 7.000ft
Sárga kézvédő: 8.000ft
0630-273-1779
Első lengőkar védőt keresnék de gyárit ha van valakinek eladó írjon már rám!
fotót kérhetnék róla?
bár kétlem most hogy ilyen jeges úton útnak indulok
tegnap is voltak izgalmak az utakon, pedig akkor még csak hófúvás volt. meg elakadt autók az úton
Szia! Nekem van! 15000ft a 4db 20-391-5561
nekem szögesgumi kellene most.
2 hónapja adtam el a szögesgumi szettemet mert úgy gondoltam nem lesz rá szükség. megbántam. lehet nekilátok és csinálok megint. így hogy rájöttem meg tudom csinálni magam is, sokallom a pénzt amiért más adja. nameg most mégcsak nem is hirdet senki...
Nálunk még a Hóember is Motoros vérvonal ! Vége az útnak !
Jó lánc a HÓLÁNC !
Szia nekem van egy törött tengelyem ha az megfelel. Egyépként mi a bánatot csinálsz belőle?
Hali nekem van hasonló utkozom. Újszerű állapotba. Quados0120@freemail.hu rá írj és megbesz ha érdekel !
Szia! már nincs meg!
Keresek,görbe hibás ltz 400 hátsótengelyt A lényeg a két vége legyen ép a borda,menet.
Szia! Ütközőnek mi az ára? Üdv!
Szia.Gyári 10-15 között ,Új alu 15 ezer.06 30 231 79 20
A képeket nagyon megköszönném
Szia! Gyári 10000ft Alú 15000ft Érd 20-391-5561
Hát figyu motorja .. füstölni nem füstöl motorja nem kopog külsőre elég leharcolt, nem tudni meddig bírja még Szerintem várj 1 picit hátha lesz még rendszámos.! :)
esetleg még ha járok arra a jöv héten lövök rolla pár fotót. de nem igérem.! :)
És igy is jártam már sajna. Kicsit ideges voltam
Ennél már csak az jobb mikor elmész (ugyancsak fél országon át) motort nézni, és nincs otthon senki, és telefonon se elérhető
Még egy kérdés a rendszámos kisvárdai quadról mivel mondtad láttad élőbe. Motorja mennyire tűnik egészségesnek? Mert nem szivesen mennék egs leharcolt olajzabáló motort csak megnézni 320kmert. Előre is köszi
szia érdeklödnék menyibe van egy hátso láncvédö
Ltz 400 Eladó! 2007Évj 695000ft Érd 20-391-5561
Szia.Van segédváz nekem is 5-10 ezer.
világosban, lámpafénynél nézd meg. töröld le ronggyal. és majd látod hol kezd el szivárogni. innen mi se tudunk többet