Eladó vadj új, eredeti ITP felni! Sokkal erősebb és könnyebb, mint a gyári D.I.D. felni! Ezen kívül van még egy fekete kézvédőm, amit egy pinton lehet felfogatni és van egy sárga, amit két ponton.
Felnik: 52.000ft
Fekete kézvédő: 7.000ft
Sárga kézvédő: 8.000ft
0630-273-1779
fotót kérhetnék róla?
bár kétlem most hogy ilyen jeges úton útnak indulok
tegnap is voltak izgalmak az utakon, pedig akkor még csak hófúvás volt. meg elakadt autók az úton
nekem szögesgumi kellene most.
2 hónapja adtam el a szögesgumi szettemet mert úgy gondoltam nem lesz rá szükség. megbántam. lehet nekilátok és csinálok megint. így hogy rájöttem meg tudom csinálni magam is, sokallom a pénzt amiért más adja. nameg most mégcsak nem is hirdet senki...
Hát figyu motorja .. füstölni nem füstöl motorja nem kopog külsőre elég leharcolt, nem tudni meddig bírja még Szerintem várj 1 picit hátha lesz még rendszámos.! :)
esetleg még ha járok arra a jöv héten lövök rolla pár fotót. de nem igérem.! :)
Még egy kérdés a rendszámos kisvárdai quadról mivel mondtad láttad élőbe. Motorja mennyire tűnik egészségesnek? Mert nem szivesen mennék egs leharcolt olajzabáló motort csak megnézni 320kmert. Előre is köszi
Felnik: 52.000ft
Fekete kézvédő: 7.000ft
Sárga kézvédő: 8.000ft
0630-273-1779
bár kétlem most hogy ilyen jeges úton útnak indulok
tegnap is voltak izgalmak az utakon, pedig akkor még csak hófúvás volt. meg elakadt autók az úton
2 hónapja adtam el a szögesgumi szettemet mert úgy gondoltam nem lesz rá szükség. megbántam. lehet nekilátok és csinálok megint. így hogy rájöttem meg tudom csinálni magam is, sokallom a pénzt amiért más adja. nameg most mégcsak nem is hirdet senki...
Jó lánc a HÓLÁNC !
esetleg még ha járok arra a jöv héten lövök rolla pár fotót. de nem igérem.! :)