Biztos jó az élet, vannak szép házak, meg szép település, egyebet nem tudok, nem vagyok Domaszéki Annyit tudok hogy van ott is pár quados
Trx 250et 5 éve hajtom. Megszerettem, hozzámnőtt, mostmár nemszivesen adnám el. Nagyon megbízható gépnek tartom, keveset eszik, és rosszat nemis tudok rá mondani igazán. Gyári ~18le majdnem kevéske, de ha a többiek kényelmes túratempóval közlekednek, nem vadállat módjára mennek, akkor azt a 60-70 tempót lehet vele tartani.
Félautomata, ezért nagyon jónak tartom még terepen. Terepen sokkal jobban érzem mint a kawasakit, könnyebb is irányítani.
Nemtom mit mesélhetnék. Mire vagy kiváncsi?
Nekem is vannak hasonló tapasztalataim.hátsó lengőkar nekem is repedt volt,ezt csapágy csere közbe vettem észre,
Egy kupl.bovden csere volt még.
K4 es 560ért hoztam el.4új gumival yoshimura rendszer,gyújtas,kilepő stb.
Imádom de az istenért se indul el
Sziasztok! Valaki beszámolná esteleg ltz.be?:)Fullos a Derbi! 70ccm Top henger,24-es mikuni,mallosi légszürő,erösitett hajtókar,fötengely,Csapágyak is cseréve lettek.! Hebo Kipu! a tuning alaktrészekben kb 2500km van.! aki esetleg beszámolná az Irjon! Köszönöm Szépen!:)
Sziasztok .Jól nézzétek meg mit vesztek!Például én mint kezdő quados gondoltam veszek 1 ltz t mert a kinai nem gut,szerelővel mentem de hiába!600 ért sikerült álmaim paripája 2005 helyett 2003 elhoztuk király .Aztánjött a többi komlett hengerfej csere ,henger ,dugó ,hajtókar,szabadonfutó,vízpumpa,főt.csapágy összes simering,tömítések,most hátsó lengőkar mert repedt volt .Nem vettük észre,!Csak profi szerelőt vigyetek megéri a plussz költség!Mivel már nincs ami rossz lehet végülis örülök mert nagyon zsír lett a gép és az enyém.Igaz nem ennyit akartam rá szánni de így sikerült.Ti ne járjatok így !Jó csapatást!
Trx 250et 5 éve hajtom. Megszerettem, hozzámnőtt, mostmár nemszivesen adnám el. Nagyon megbízható gépnek tartom, keveset eszik, és rosszat nemis tudok rá mondani igazán. Gyári ~18le majdnem kevéske, de ha a többiek kényelmes túratempóval közlekednek, nem vadállat módjára mennek, akkor azt a 60-70 tempót lehet vele tartani.
Félautomata, ezért nagyon jónak tartom még terepen. Terepen sokkal jobban érzem mint a kawasakit, könnyebb is irányítani.
Nemtom mit mesélhetnék. Mire vagy kiváncsi?
Trx 250-ről mesélhetnél nekem vennék, hogy a feleségem is megtanuljon quadozni egyedül.
Akkor valaki leírta véleményét a motorról, a volt gazdája úgy tudom.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Az első képen,a bal oldali sor megvan még?
Külön nem adnád csak az elsőket? Érdekelne.! Mondj 1 árat rá ! Köszi előre is .!
hasonló cipóben jártam amint írtam, csak én nem buktam ekkorát, nameg olcsobban is vettem
Ezek megvannak még? Ha igen, akkor mennyi pénz postával darabja?
Egy kupl.bovden csere volt még.
K4 es 560ért hoztam el.4új gumival yoshimura rendszer,gyújtas,kilepő stb.
Imádom de az istenért se indul el