Szevasztok,kellene egy kis segítség!nem indul a gép,már pár hónapja amikor eltettem akkor se indult,de a hideg és hely hiány miatt,letakartam elraktam akksit kivettem,ma próbáltam ismét, gyertya ki (elég fekete)gondolom a sok indítózástól,nem ad szikrát,levettem a gyertya pipát úgy sincs szikra!
Merre induljunk el,ötlet?
milyen gyertyát vegyek majd bele,valami ngk volt benne!
köszi,
Bazsi!
Hali!
Mai saralás után az ülés alatti elektronika elkezdett kerregni!
Nyomom az indítógombot semmi,csak kerreg!
A biztosíték meg az aksi jó!
Beázhatott?
Valami ötlet?
Köszi!
Szia,
a felső négy csavart feltágítod, és a lengőkar végén lévő csavarral tudod központosan húzni a láncot. Visszahúzod a felső négy csavart és jó lesz. Ha fent akadsz valamiben, hívj fel! 20/391-5561
Most jutottam el nemrég odáig hogy húzni kellett a láncon. Ha a 4 felső csavart feltágítom, és spanolok a láncon, akkor a tengely az sínen csúszik hátra? vagy mi az ami biztosítja azt hogy a tengely ne ferdén álljon?
Van 2db gumim, meg 2 felnim eladó. (képen ránagyítva látható a méret)
Gumik 50-60%-osak, felnik szép állapotúak.
Ha valakinek 1db hiányzik a szettből, defektes lett vagy bármi, és pont ilyen kell, az szóljon. Nekem csak útba vannak, ár megegyezés szerint.
Merre induljunk el,ötlet?
milyen gyertyát vegyek majd bele,valami ngk volt benne!
köszi,
Bazsi!
azt láttam hogy így lehet húzni a tengelyt, csak azon töprengtem hogy el tud-e ferdülni ilyenkor.
Mai saralás után az ülés alatti elektronika elkezdett kerregni!
Nyomom az indítógombot semmi,csak kerreg!
A biztosíték meg az aksi jó!
Beázhatott?
Valami ötlet?
Köszi!
a felső négy csavart feltágítod, és a lengőkar végén lévő csavarral tudod központosan húzni a láncot. Visszahúzod a felső négy csavart és jó lesz. Ha fent akadsz valamiben, hívj fel! 20/391-5561
Gumik 50-60%-osak, felnik szép állapotúak.
Ha valakinek 1db hiányzik a szettből, defektes lett vagy bármi, és pont ilyen kell, az szóljon. Nekem csak útba vannak, ár megegyezés szerint.
ITP erősített felniket keresek,elől 10-es,hátul 9-es méret!
érdekel,használt és új is!
Egyik ismerősömnek kellene, nem nekem. Próbálom átirányítani a figyelmét a kínai quadokról...
Videó van esetleg róla neten?