roekjozsi ! Talán egy 250-es kis Suzuki megfelelne a célnak,de az árban 500.000 körül indul. Kínai 125 -ös vagy 200- asnégyütemű is elmenne kettőtökkel, (ami 80-180 e. Ft)
ha nem kínozod, és minden út után megjavítod , átnézed,és viszel magaddal sok szerszámot az útra.
Nagyon messze ,10-20 km -nél messzebb ne menjetek , hogy autóval valaki még megtaláljon, és hazahúzzon benneteket:istván
Szia Józsi.! A héten várhatlak? :) LTZ400 K7 Ügyben ?! :)
Beszéltünk múlthét közepe fele és mondtad jöszDebrecen felé a héten ... ha beugrik ki vagyok..!
Köszi a gyors választ most egy kicsit megnyugodtam. A minap rendeltem németből felnigarnitúrát 10x10-est aszfaltra de a német cég elbaszta a szállítást és egy yamaha-ét küldte. Megy a huza-vona. Szóval azt hittem első ránézésre hogy a tiéd is 10-es és akkor meg is vettem volna. Hát sajnálom! Azért köszönöm!
szia,
pár éve télen fancsinkán mentünk egy kört a jegen, Tomival voltam egy wr400-asa volt. te eléggé benne vagy a quad témában, van olyan quad 250ccm körül, ami nem japán, de használható? nem esik szét 10km-enként.
persze más véleményét is szívesen meghallgatom! semmi vadulás, barátnős erőjárás lenne a felhasználási terület.
Mekkora a felini mérete? 10X10?
ha nem kínozod, és minden út után megjavítod , átnézed,és viszel magaddal sok szerszámot az útra.
Nagyon messze ,10-20 km -nél messzebb ne menjetek , hogy autóval valaki még megtaláljon, és hazahúzzon benneteket:istván
Beszéltünk múlthét közepe fele és mondtad jöszDebrecen felé a héten ... ha beugrik ki vagyok..!
Mi a pitbike-al is ketten mentünk néha
még átgondolom
pár éve télen fancsinkán mentünk egy kört a jegen, Tomival voltam egy wr400-asa volt. te eléggé benne vagy a quad témában, van olyan quad 250ccm körül, ami nem japán, de használható? nem esik szét 10km-enként.
persze más véleményét is szívesen meghallgatom! semmi vadulás, barátnős erőjárás lenne a felhasználási terület.