Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nekem van 8 as Felnim! És Gumi is! Érd 20-391-5561
8-as a felni, de van hozzá gumi is, ha érdekel.
Szia
Mekkora a felini mérete? 10X10?
Szépenmosolygok csinálsz pár fotót a kereskedéses rendszámos quadról? Rohadt messze van
Szia.15 ezer nem törött szép.
Nézz el a héten erre ! Írtam meg utánna neked e-mailt! Csereberelgethetunk ! ;)
Szia! Elkelt amiért mentem vólna! Nemtudóm mikór megyek arra!
roekjozsi ! Talán egy 250-es kis Suzuki megfelelne a célnak,de az árban 500.000 körül indul. Kínai 125 -ös vagy 200- asnégyütemű is elmenne kettőtökkel, (ami 80-180 e. Ft)
ha nem kínozod, és minden út után megjavítod , átnézed,és viszel magaddal sok szerszámot az útra.
Nagyon messze ,10-20 km -nél messzebb ne menjetek , hogy autóval valaki még megtaláljon, és hazahúzzon benneteket:istván
Szia Józsi.! A héten várhatlak? :) LTZ400 K7 Ügyben ?! :)
Beszéltünk múlthét közepe fele és mondtad jöszDebrecen felé a héten ... ha beugrik ki vagyok..!
Szia! Van quadom! Kilépő- Használt 15000ft Suzukis. Uj-sheltex 20000ft Érd 20-391-5561
Vilmosnak! Pirelli, 18x10x8
Mennyibe kerül 1pár oldal kilépő? Persze új, vagy alig használt érdekel.
NEM érted MIRE írtam...:) De nem a MOTOROZÁSRA:)
Nálatok is hó van, semmi más? Nincs szöges, aszfalton kell veretni a bütykössel, máshol nem megy el
TONI...legyen ESZED...ok?:)
Nem kötekedni akarok, de a motorra is fel tud ülni
Mi a pitbike-al is ketten mentünk néha
Maradok a 4keréken, legalább az asszony is felül, így nem csak én húzok el otthonról
Motort is és Quad-ot is? hmm
Quadot vennék, 600ezer Ft körül.
köszi a képeket. annyit végülis megérne nekem
még átgondolom
Szia! Ezek lennének!
köszi, azért ennyire sajna még nem aktuális csak érdeklődés szinten, hogy mit szabadna megvenni és mit nem
Helló nekem van 1 200ccm-es Quadom.Mondjuk Japán.Yamaha Blaster.Ha érdekel írj,vagy hívj fel ezen a számon. 06304414722
Köszi a gyors választ most egy kicsit megnyugodtam. A minap rendeltem németből felnigarnitúrát 10x10-est aszfaltra de a német cég elbaszta a szállítást és egy yamaha-ét küldte. Megy a huza-vona. Szóval azt hittem első ránézésre hogy a tiéd is 10-es és akkor meg is vettem volna. Hát sajnálom! Azért köszönöm!
szia,
pár éve télen fancsinkán mentünk egy kört a jegen, Tomival voltam egy wr400-asa volt. te eléggé benne vagy a quad témában, van olyan quad 250ccm körül, ami nem japán, de használható? nem esik szét 10km-enként.
persze más véleményét is szívesen meghallgatom! semmi vadulás, barátnős erőjárás lenne a felhasználási terület.