Sziasztok ha valakit érdekel 2006-os ltz-400-at bontok.Sok extra van rajta.Minden alkatrészt eladok róla.Tipust váltottam ezért bontom szét.Ha valakit érdekel bármilyen alkatrész ezen a számon elér:0630-2317920
mi az hogy leveszik?:)
márciusba vizsgáztattam le 3at......épp ma állított meg a rendőr minket,megnézte a gépeket aztán kész..........
jah,meg két személyes az enyém.........:)
"Ezek a változások természetesen csak azokra a quadokra vonatkoznak, amelyek utcai kivitelűek, illetve rendelkeznek legalább Európai Uniós típusbizonyítvánnyal."
Na az ltz nem liyen és ezért nem lehet levizsgáztatni!
sajna ezondták nekem itt kapsváron és vagy jan 1 től hajtom de sehogy se tom levizsgáztatni pedig nagyon le kéne.mondták h regadó meg minden az se számított volna mert kifizettem volna, de csak olyat lehet amin már volt rendszám!
sőt kaposváron azt mondták h még amin vlt is arrol is leveszik majd.
Hali mindnekinek:D Olyat halottam h most bejöttek a quad kategóriák és meglehet úgy lepapírozni (én ltz 400-at halottam),hogy B kategóriás jogsival vezetni?:O:O
Hello!
Az nem sok, nekem 1 tank 3-4 deci, és tavaly lett hüvelyezve, és nagyobb illesztéssel lett összerakva. Szerelő szerint elfogadható. Most kipróbálom majd a 20w50-est. Próbáljátok ki ti is.
Elöször cserélném ki a hátso kerék csapágyakat ehez szeretnék segitséget kérni. és egy müszaki rajz is jolenne!
Köszi elöre is!