Szerintem ez a "csörlő" nem rossz megoldás!:)
De lehet rajta még javíttani.........
A kábel nem bírja sokáig szerintem,ha dörzsölődik az ütközőnek és a kilépőnek,valamit kellene ezekre a helyekre okosíttani.......lenne ötletem....
A kábelt állandóan viszed magaddal táskába?
Hali srácok.
Érdeklődnék hogy mennyi lehet egy LTZ komplett eleje felújítás szilentek,kormány körüli dolgok.
Kínálnak egy elég lepukkant gépet jó árban paíros de lóg füle farka egyedül a motor tünik jónak.
Előre is köszi.
üdv.Dév.
Üdv. emberek,egy barátomnak volt kisebb problémája a minap,szüksége lenne jobb első lengőkarra ltz 400-hoz....ha vki tud segíteni megköszönném,elsősorban bontott érdekelné
Van egy eladó K&N sportlégszűrőm LTZ-400-ba.Újszerű állapotban.
SÜRGŐSEN ELADÓ!HÍVJ VAGY ÍRJ MEGEGYEZÜNK 1000%.
tel.szám:0630/238-66-97
email-cím:boldizs.erik@hotmail.com
az 50et csak durván mondtam, lehet nekem is 44et mondott a srác. Én is néztem az ebay-t, de hát az se sokkal olcsóbb (ha kijön egyáltalán olcsóbbra, nem vágom szállítást), és még így is egy vagyon. Annyit nekem nagyon nem ér..... mondjuk az enyém teljesen jó, annyi hogy repedt, meg kitört egy kis darab a refi részéből, de átlátszó széles ragasztóval megragasztottam, és teljesen korrektül világít. Csak addig voltam megindulva a cserével, míg meg nem tudtam mennyibe kerül....
De lehet rajta még javíttani.........
A kábel nem bírja sokáig szerintem,ha dörzsölődik az ütközőnek és a kilépőnek,valamit kellene ezekre a helyekre okosíttani.......lenne ötletem....
A kábelt állandóan viszed magaddal táskába?
Amúgy tetszik!:)