Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen!
vègy 3 litert + szüröt engedd le a taràlyt vedd ki a szüröt majd röffencsed be hogy kinyomja a blokkbol is de ne järatsd sokat csak egy picit pöfögjön värj kicsit hogy mind kifolyon tegy vissza minden csavart es töltsd fel 2,2 literrel es ellenörizd miutan mentel vele mennyi tünt el
olajat szeretnék cserélni az ltz-n és még nem csináltam érdeklődenék hogy hogy kell pontosan meg mennyi olaj kell bele! Köszönöm a segítséget előre is! :D
Hellò Zsè !
Azt mondtad a lengökarokra " nem lòg nincs megrogyva" ehejett mind a kettö alsò kar legalàbb 1cm vel fel van hajolva ! hogyan van ez?
Hali!
5.000ft / garnitura
QuadosJozef teleszkóp védőharisnyát mennyiért árulod?
Szia Zsé!
Átdobnád a vázak árat nekem? Köszi!
giorgio8@freemail.hu
Szia.Van hívj.06 30 231 79 20.
köszi! és szelep hézagolót?
Ha az automata spanolo kint van és már nem spanol.
Hali! a
a 4 felni gumival 140.000 a nagykilépő 40.000
Szia quadosJozef !
érdekelne menyiért adnád a 4gumit felnistől! és még az is h van neked nagy kilépőd az is h menyi lenne ?!
Sziasztok! Érdeklődnek hogy valakinek van e ltz hez váz jó áron nem baj hogyha nem új az a lényeg ne legyen hajlott meg ütött kopott! Egy arat szeretnek meg hogy kinek lenne esetleg! Előrre is koszonom!:)
Helló!
ltz 400 ba vezérműlánc csere mikor kell?
Hali!
a kettő db gumik 25.000ft a matrica szett 15.000ft
21*7*10-es gumikat szeretnék venni. telefonálni nem tudok, árral együtt írni valaki? köszi
hajtokart hallod ha segitség kell hivj 209941855
hello érdekelne h van e neked 1 darab szeleped tányér és rugó hozzá a szívó részhez mert elégett és visszadolgozik a karbiba...kérlek hívj
70 63 22 11 3
hello kellene nekem ltz 440be 1 szelep,tányér és a hozzá való rugó.akinek van kérem írjon!omboliv@gmail.com
Szia QuadosJozef!
A hátsó gumi ill. a matrica szett mennyibe kerülne?
Köszi!
ELADÓ!
ÉRD: 20/3915561
ELADÓ!
ELADÓ!
ELADÓ!
ÉRD. 20/3915561
Hali!
a gumik és a felnik együtt 140.000FT