sziasztok!
Valódi quad dtúrák az Erdélyi-szigethegységben, hegyi terepen 1100-1800 m-es magasságban a quadkaland.hu szervezésében, tapasztalt túravezetővel, egész évben.
Túráink nem bér quadoztatásról szólnak! Quadot csak kivételes esetben adunk bérbe!
Azok jelentkezését várjuk az év minden napján akik saját quadal & terep motorral és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek.
info: 06-20/318-34-53
Szia.
Egyszer nekem is előfordult ez,hogy késő vetem észre hogy NAGYON kevés olaj van benne.Én akkor feltöltöttem olajal és semmi baja sincs. Egy nagyon pici hangja van,de még nem jelenkezett semmi gond. Azt tanácsolom tölsd fel és probálgasd úgy.Aztán majd meg látod,hogy hangosabb e a csörgés.
Hali!
Úgy néz ki hogy az LTZ-m eszi az olajat és nem vettem sajnos időben észre:/ ma este minimális csapágyhangot hallotam megnéztem az olajszintet semmi. Leengedtem az olajat 1 deci jött le belőle... mennyibe fájna az egészet megcsináltatni? vagy öntsem fel olajjal és megy amíg megy? lécci segítsetek! Előre is köszi! :)
Ezt csak LTZ-nél tapasztaltad vagy esetleg más motoroknál is, hogy 10 perc alatt meleg a motor?
Nekem már a Simson is meleg 10 perc alatt, de még az autó is...
3 óra után szintén, bár akkor már inkább forró, mint meleg.
Sziasztok.
Ltz 400-hoz kénen nekem lánc és valoszinű fogaskerér is.Lehetőleg új.
Tud valaki? És menyibe kerül?
Tipusa?Lánc és a fogaskerék tipusa is kéne.
Köszönöm!
Hali emberek.... le szeretném vágni az első két sárvédőt, olyan kérdésem lenne hogy kell-e valami plusz tartó konzol hozzá, vagy ha kikerülöm a tolató kapcsolót, akkor semmi. tanácsokat várok szeretettel!
változó, a jún 29-júl 1-i túránk útvonala az járható lesz quadoknak is, egy 400 ltz aki már volt ezen az útvonalon az most is jönni fog