Szia!
Akkor ezek szerint fvar kornyeken is van lehetoseg az off roadra?
Egy 2005-os lejart forgalmis quadot kinaltak a motoromert, amiben meg utcai gumi es felni is benne van. Ha ide irsz akkor atkuldom a linket: pirelli71@hotmail.com
Udv.
Egyébként úgy ahogy mondod az ltz ár-érték arányban a legjobb választás, jó alkatrész ellátás, megbízható, könnyen javítható stb.
Nem a legerősebb, de aki most kezd terepezni annak bőven elég, sőt még akár később is!
Szia!
Én fehérvári vagyok!
A rendszámosba is belekötnek ha megállítanak( nem mondom néha jó, de mint szinte minden terület valamilyen tulajdonba van már, így könnyebben leolvashatják rendsz.). Igen tudok a ba...gatásról, de nem érdekelnek, főleg nem azok az érvek mellett, amik miatt ránk száltak(falopás, orvvadászat, természetkárosítás ez utóbbi talán valamilyen apró mértékben igaz ránk).
Ha akarsz csatlakozz egyszer hozzánk és többet biztos nem adod el a gépet.
Sziasztok! 20+ eve utcai motorrral nyomom, de a mult hetvegen egy dobogokoi kanyar utan rajottem valami mas kell....ez lenne a quad? Azota szorgalmasan olvasgatom az oldalakat, es kerdezgetek ismerosoket. En fehervar kornyeki vagyok, es oszinten megmondva lebeszeltek tegnap mert a sunok es a tarsszervek ahelyett, hogy na vajon kiket uldoznek itt ezen a kornyeken raszalltak az off road kedvelokre. Ezert is itt mindenki eladta . Van meg az orszagnak olyan resze ahol lehet hasznalni? Papirosat eri meg venni (forgalmi). ? Az ar ertek aranyt osszehasonlitva nekem az LTZ jott ki gyoztesen,de ha tevednek akkor ezt irjatok a tapasztalatlansag szamlajara. Minden tanacsot szivesen veszek. Udv!
Az is jó lenne, csak mivel egy quad van és szülők egyedül nemnagyon engednének el ezért az felejtős :( (gondolom túrázásra gondoltál, azon a környéken)
Szia,
Az enyém 2006-os de nagyon egyben van.sok extra van rajta.
Zsé/forumtárs/szokta szervizelni.
Azért adom el mert szeretnék egy 700cm3 raptort.
Vagy ha esetleg tud valaki cserét,+ kp adok.
Akkor ezek szerint fvar kornyeken is van lehetoseg az off roadra?
Egy 2005-os lejart forgalmis quadot kinaltak a motoromert, amiben meg utcai gumi es felni is benne van. Ha ide irsz akkor atkuldom a linket: pirelli71@hotmail.com
Udv.
érd:203915561
ÉRD: 20/3915561
ÉRD: 20/3915561
Nem a legerősebb, de aki most kezd terepezni annak bőven elég, sőt még akár később is!
Én fehérvári vagyok!
A rendszámosba is belekötnek ha megállítanak( nem mondom néha jó, de mint szinte minden terület valamilyen tulajdonba van már, így könnyebben leolvashatják rendsz.). Igen tudok a ba...gatásról, de nem érdekelnek, főleg nem azok az érvek mellett, amik miatt ránk száltak(falopás, orvvadászat, természetkárosítás ez utóbbi talán valamilyen apró mértékben igaz ránk).
Ha akarsz csatlakozz egyszer hozzánk és többet biztos nem adod el a gépet.
Itt a Te géped! Gondold át, és mondj rá valamit!
M
De szerintem 1,2millat tuti
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/moto
r...
Minden fotóhoz komment van!
Szavazásra bocsátom:
- Szerintetek mennyit lehet, mennyit szabad kérni érte?
Forgalmi-törzskönyv-rendszám van. Ideiglenesen kivonva.
Szeretném megkérdezni van-e valakinek égő leszoritója nem tudom mi a neve és az a kapcsoló ami nem engedi kuplung nélkül elinditani a motort?
Köszi a válaszokat
Kéne :
- előre-hátra szélesítő
-kerekezővas
-első gallytörő
developshop@citromail.hu -ra várom az ajánlatokat!
lehetőleg minnél olcsóbban :)
köszi
Mi Szigetszentmikloson,Halásztelken,Dunaparton,Tökölön csapatunk.
Vasárnap is megyünk.Akinek van kedve csatlakozni az szóljon.
Az enyém 2006-os de nagyon egyben van.sok extra van rajta.
Zsé/forumtárs/szokta szervizelni.
Azért adom el mert szeretnék egy 700cm3 raptort.
Vagy ha esetleg tud valaki cserét,+ kp adok.
Mennyi pénzbe kerülne?
Email címem:erhardali@gmail.com ott mindent meg birnánk beszélni
Az újszerű hátsó 15.000 Ft/db.