Sziasztok!
AZ érdekelne engem, hogy gyárilag milyen számú fogaskerék van elől és hátul. MEg hogy gyárilag egy ilyen LTZ400as mennyit megy végre?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hello ZSE! Egyenlore meg csak az erdekelne hogy mire lehet felhasznalni az okmanyokat! Ha ezt letudnad irni azt megkoszonnem! Ha pl veszek egy qvadot ami eddig nem volt rendszamos,ahhoz jo?
Sziasztok! Megtudjatok mondani hogy ha valaki elakarja adni a qvadja okmanyait (rendszam ...stb)akkor azok az okmanyok jok lehetnek olyan qvadhoz ami eddig nem volt rendszamos? Vagy mire jok? Koszi elore is!
Sziasztok egy kérdésem lenne van egy ltz 400 qvadom és szelephézagot vagy valamit kell állítani, mintha egy kis csörgést hallanák a henger felől. Az mi lehet?
Hali.
Ha valakinek van eladó hengerfeje (nekem jo az üres is szelepek meg minden nélkül )az is érdekelne a vezérműtengely lefogatójával együtt persze. Thx
Debrecen és környékén keresnék quad társakat, közös túrázáshoz, quadozáshoz. Ha van ezen a környéken valaki, akkor írjatok itt, vagy a lsaab@freemail.hu email címre.
Esetleg nem tud nekem valaki segítséget abba, honnan lehet keríteni váltókar és lánckerék tengely szimeringet(motornál)
Kérdeztem a suzukiba, a lánckeréknél 9500 ft, a sebváltónál 1800ft...kicsit sok....
Szia!
Oké, nem gond, én csak a véleményemet mondtam el, mert nem védeni és nem is támadni akartam senkit.
A vám meg szerintem biztos, mivel USA-ból jön és ilyen értéknél nem egyszerű Gift-ként behozni.
Amúgy meg inkább az ÁFA a sok, nem a vám (ugye 27%, a vám pedig 5% körül vagy egyáltalán nincs).
A költségcsökkentés pedig természetesen jogos és örülök, hogy jó megoldást találtál. :)
Én is mindig igyekszem a legolcsóbb megoldást megtalálni és nemegyszer nekem Zsé-nél volt ez a megoldás. :)
Szia!
Bocsi rossz linket raktam be. Találtam újat is ennyiért, utánajártam és kb 10eből bent van és elvileg nem kell vámot fizetni. Végül is mindegy, mert más megoldást választottam. 25ért megrendeltem a suzukiba a gyári újat.
Nem akartam senkit bántani, csak hirtelen sok lett volna még ennyi pénzt a gépre költeni, mivel mostanában elég sok ráment és próbáltam volna faragni az árból Zsénél. Remélem nem sértődött meg rám senki....
Szia!
Nem kritizálni akarlak vagy Zsé-t védeni, de amit linkeltél az szintén használt...
Item condition: Used
Berendelheted ezt is, számolj a szállítással, vámmal és ÁFA-val és kapsz egy használt váltót többért, mint amit itthon megkapnál Zsé-től.
Az angol tudásodon és a nemzetközi piaci jártasságodon még csiszolj egy kicsit és megérsz az e-bay-re. ;)
(Ne vedd sértésnek)
AZ érdekelne engem, hogy gyárilag milyen számú fogaskerék van elől és hátul. MEg hogy gyárilag egy ilyen LTZ400as mennyit megy végre?
Válaszotokat előre is köszönöm!