Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. megadod a számod? viktor@odaxsro.com üdv
helllo!Az első gumikért (felnivel együtt) mennyit kérnél, és mekkora a mintamélységük, lehetséges-e cserével adok ugyanilyen gyári felnit veerubber venom gumikkal szerelve?
Neked is ! rendben
Jó kertészkedést Szőke! Figyelj arra, hogy fűre lépni tilos! Mások azt szívják!
Motul olaj 2l
légszűrő olaj 3/4-ig
olajszűrő
markolat
gyertya
új lemezfelni új gumival
acerbis páncél
alpinestars vesevédő

06203182809
ár megegyezés szerint !
10W50 Motul 5100, vagy 4T 10W50 CASTROL POWER 1 RACING 4T.
2,1liter kell bele.
Hát ezt nem így terveztem, hogy a te hozzászólásodra írni , itt valamit elkapkodtam.....
...ám de amit írtam azt továbbra is tartom
Sziasztok!

Első/hátsó terpmintás gumit keresnék lehetőleg jó áron és jó állapotban!
Köszi a kiválló ajánlást és a reklámot! Én is hasonló jókat kívánok neked...
323/2011. (XII. 28.) Korm.rendelet alapján nem valószínűsítem, hogy bármelyik Okmányirodában ilyenre mernének vetemedni! A teljes sztori ismerete nélkül én nem mernék olyat kijelenteni, hogy az ideiglenesen kivont járműveket nem lehet átíratni! Sok sebből vérzik ez a történet, de nem akarlak tovább gyalázni. A ceglédi okmányirodában jót röhögtek a felvetésen!
Figyelmeztetnék mindenkit hogy ideiglenesen kivont okmányú quadot (motort,autót) nem lehet átiratni! Kollégának elég sok fejfájást és rohangálás okozott egy ilyen vásárlása........ (hivatalos személy nem hivatalos megjegyzése annyi volt hogy jobban jár ha leadja bontásra, mert ha nem tudja levizsgáztatni akkor ez az egyetlen járható út........
Ez tavaly évvégi történet, de gondolom nem változtak az átíyratási jogszabályok......
VAPOR MUNTIFUNKCIONÁLIS MÜSZEREGYSÉGET keresnék,jó állapotút,előre is köszönöm. 06/30/621-60-79
http://frmpic.sportmotor.hu/th...
VAPOR MUNTIFUNKCIONÁLIS MÜSZEREGYSÉGET keresnék,jó állapotút,előre is köszönöm. 06/30/621-60-79
Sziasztok érdeklődnék, hogy az ltz-be milyen olajat használtok? Előre is köszi.
hátso0.4 első0.6
LTZ-400 bontódik.06 30 231 79 20
Szia. Van hívj ha érdekel.06 30 231 79 20
Segítség kellene nekem! Az ltz utcai gumijaiba hány bart kell nyomatni?
Hali.
Nincs véletlenül valakinek eladó elsőkerék agy(2db) és hátsókerék felfogatás(2db)?
Ha igen légyszi árat is mondj.
LTZ 400 ALKATRÉSZEK ELADÓK!
infó:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Igen jól látod.
Szia,

melyik mennyi?
Szia,
jól látom,hogy a gumik 60%-osak?
Szia!
A fekete Quad mennyi pénzbe kerülne?
ELADŐ!