Köszi a kiválló ajánlást és a reklámot! Én is hasonló jókat kívánok neked...
323/2011. (XII. 28.) Korm.rendelet alapján nem valószínűsítem, hogy bármelyik Okmányirodában ilyenre mernének vetemedni! A teljes sztori ismerete nélkül én nem mernék olyat kijelenteni, hogy az ideiglenesen kivont járműveket nem lehet átíratni! Sok sebből vérzik ez a történet, de nem akarlak tovább gyalázni. A ceglédi okmányirodában jót röhögtek a felvetésen!
Figyelmeztetnék mindenkit hogy ideiglenesen kivont okmányú quadot (motort,autót) nem lehet átiratni! Kollégának elég sok fejfájást és rohangálás okozott egy ilyen vásárlása........ (hivatalos személy nem hivatalos megjegyzése annyi volt hogy jobban jár ha leadja bontásra, mert ha nem tudja levizsgáztatni akkor ez az egyetlen járható út........
Ez tavaly évvégi történet, de gondolom nem változtak az átíyratási jogszabályok......
légszűrő olaj 3/4-ig
olajszűrő
markolat
gyertya
új lemezfelni új gumival
acerbis páncél
alpinestars vesevédő
06203182809
ár megegyezés szerint !
2,1liter kell bele.
...ám de amit írtam azt továbbra is tartom
Első/hátsó terpmintás gumit keresnék lehetőleg jó áron és jó állapotban!
323/2011. (XII. 28.) Korm.rendelet alapján nem valószínűsítem, hogy bármelyik Okmányirodában ilyenre mernének vetemedni! A teljes sztori ismerete nélkül én nem mernék olyat kijelenteni, hogy az ideiglenesen kivont járműveket nem lehet átíratni! Sok sebből vérzik ez a történet, de nem akarlak tovább gyalázni. A ceglédi okmányirodában jót röhögtek a felvetésen!
Ez tavaly évvégi történet, de gondolom nem változtak az átíyratási jogszabályok......
VAPOR MUNTIFUNKCIONÁLIS MÜSZEREGYSÉGET keresnék,jó állapotút,előre is köszönöm. 06/30/621-60-79
Nincs véletlenül valakinek eladó elsőkerék agy(2db) és hátsókerék felfogatás(2db)?
Ha igen légyszi árat is mondj.
infó:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
melyik mennyi?
jól látom,hogy a gumik 60%-osak?
A fekete Quad mennyi pénzbe kerülne?
ÉRD: 20/3915561