Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mindekinek,

Cserélném quadra
Zsé, kérlek fülelj majd extrán, hátha neked is ajánlják, keress, kell a gépem! :( Eszti vagyok, a vasárnapi Ráckeve felé menő túránk meg elmarad részünkről... :P köszönöm
!SEGÍTSÉG!
Ma éjjel 23:17 és 1:25 között ellopták a két quadom Szigetszentmiklóson!
2007es kék Jamaha Raptor! Alvázszáma: JY4AM07Y17C028742!
Kérlek ha bármit tudok róla, AZONNAL értesítsetek, visszavásárolnám! :((
A másik: sárga 2006os Suzuki LTZ 400! Ismertetőjele hogy kék a kézvédője (bár ez megszüntethető). Alvázszáma még nem ismert (nem találok éjjel minden adásvételit...). Őt is szeretném visszavenni ha lehet!
Egyszerűen kitolták őket egy utca hosszat a vsz várakozó teherautóhoz. :'(
szia! A FINSTER dobnak mennyi volna az ára?
Szia ZSÉ!

Valami teljesítmény növelőre lenne szüksége ltz-hez?Kérlek írj ha van,
Sziasztok!

Kinek van valami teljesítmény növelő alkatrésze kérem akinek van írjon nekem mert nagyon szükségem van rá.
ltz
hello quadosjozef
Mennyiért adnád a két hátsó letz gumiabroncsot?
Szia!

Ha valaki tudna ltz-hez valami jó teljesítmény növelő tuningot az írjon levelet?
Eladó sorba került a quadom érd:0620 4322623
Szia.Az idom 30 ezer / garn.Láncvédő 20 ezer.
Szia.
Szia.Lehetséges hívj fel.06 30 231 79 20
ELADÓ!
Érd: 20/3915561
ELADÓ!
Érd: 20/3915561
2004 től foglalkozom quadsporttal ill. szereléssel.
ELADÓ!
ÉRD: 20/3915561
ELADÓ!
ÉRD: 20/3915561
most hétvégén nem tudunk menni mert melo van!
Szerintem egyátalán nem sok, bár attól is függ hogy milyen méretű kereket használsz és a kerekre nehezedő súlytól is......
SZiasztok!

Valaki tudna ajánlani ltz -hez valami jó motortuning alkatrészt?
Na akkor most szombaton lenéznénk oda Sóskútra, úgyhogy belegondoltam és inkább megadom a számomat és akkor ha nem találnál minket nyugodtan felhívhatsz: 06305543366
0.4 és 0.6? Az kevés nagyon
Hali!

35.000-ért elviheted: Első-hátsó burkolat és a két oldal. Tankborítás és a "kormánydísz" nem eladó.
Fotók vannak valahol....
Majd teszek fel ide.
Sziasztok .
Érdeklődnék ,hogy mennyibe kerülne a komplet müanyag alkatrészek,(első-hátsó sárvédő) Sárga színbe. Árat irjatok légyszi.És láncvédő kéne alulra fémből illetve a lábtartó mögötti fekete müanyag.
A sárvédők lehetőleg tőrés mentesek,mert az enyémen a patentok törtek le tehát nem illeszkednek össze túl jó.Csak ezért cserélném le.
Köszönöm.
De légyszi akinek van az irjon megközelitő árat.