Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
nekem van 2db K7-es 1 db K8-as megadom a számom és hívj a motorok garantáltan nagyon szépek de képeket láthatsz itt a forumon is róluk.
20/3915561
Mennyibe kerül?
Szia.Van hívj 06 30 231 79 20
Szia.Van hívj.06 30 231 79 20
Hello
Olyanban szeretném a segítségeteket ötleteteket vagy tanácsotokat kérni , hogy miért van az hogy elmegy a víz a túlfolyó tartályból ? Ez a probléma mostanában jelentkezett . Nem hengerfejes és az olajban sincs víz . Így ezek alapján én tanácstalan vagyok. Remélem valaki tud segíteni :) Előre is köszönöm !
Üdv.: Dani
Dynojet fúvokaszett! Székesfehérvár Mxmania Újcsóri út! Kb 15-20ezer, de lehet hogy rendelni kell!
Eladó 0620 4322623
Helo mindenkinek keresek megvételre jó álapotú ltz400-ast 2006 vagy 2007-es kiadást ha tud valaki jeleze itt vagy a hermancs@freemail.hu e-mail cimre.
Elöre is köszi mindenkinek kezdö vagyok ugyhogy jójönne a segitség..
Köszi a választ! Ez a kit kifejezetten a suzukihoz való fúvókákat tartalmazza, vagy kell egy szakember aki kitalálja, hogy melyik az igazi bele? Esetleg te ebben tudnál segíteni? Én Borsodból írok Miskolc közeléből.
hozzá értö szerelő egy dayno jet fufokaszett. ha segitség kell hivj 209941855.
Fém fékcső valakinek nincs?TRX 450R-hez kellene de gondolom az ltz fékcsöve is jó
Helló érdekelne ltz 400 hoz olajtartály valakinek van?
@quadosjozef:
Mennyi lenne a két Kenda Speedracer ára?
Sziasztok,

Először is szorítok Esztinek, hogy előkerüljenek a gépek...

Másodsorban cáfolnám azt a hírt, miszerint lejárt műszakis
ill. forgalomból ideiglenesen kivont járművet nem lehet
átíratni. Tény, h az okmányirodában fogalmuk sem volt,
h mi az eljárás menete... Szóval a sorrend:
- MKH, vizsgáztatás (ehhez kell az adásvételi, KFB és a forgalmi)
- eredetvizsgálat (törzsköny legyen kéznél)
- okmányiroda

Az igaz, h az okmányiroda nem tud mit kezdeni a lejárt
forgalmival, de amint látszik, nem is náluk kell kezdeni.

Ami kell a műszakin:
- visszapillantó tükrök
- index elöl/hátul
- duda (!)
- rendszámtábla-világítás
- a gumikon legyen "értékelhető" mintázat
- fékek, világítás rendben legyen
- nem árt, ha szép tiszta a gép
Quadszti nagyon sajnálom az esetet és remélem, hogy sikerül a végére járni!

Az én kérdésem az lenne, hogy tud-e nekem valaki segíteni abba, hogy milyen fúvókákat kell raknom a gyári karbiba 440-es athénához? Olyat hol lehet kapni, vagy esetleg mivel lehet másképpen megoldani?
Egyáltalán számít-e neki valamit vagy jó a gyári karbi is hozzá?

Választ előre is köszönöm!
felhívom figyelmeteket, hogy nálunk az elektromos kapunak leszerelték a fogaslécét! az sem 1 perc! kézi akkus csavarozóval jöhettek! felkészült patkányokról van szó! a vihar miatt semmit nem hallottunk :( a lényeg ha a fogasléc nincs a helyén, a kapu tologatható! így vitték ki a cuccot! 4-5 ember dolgozik! rajta volt: takarófólia, kb 6 teljes tömör tégla, a tetején a fólia rögzítése miatt: 2 palló, fél zsák virágföld, egy rekesz virágföld virágokkal...körben pedig még 4 virágosláda! amíg a kaput buherálta szerintem a többiek pakoltak! olyan láncot, cuccot alkalmazzatok, ami sikít, sípol, riaszt, nagy hangot ad ki, esetleg jelként továbbítva bent szól a telefonotokon, belső riasztón, akármi! más nem zavarja őket úgy tűnik! :((((
A rendőrség itt feltehetően összejátszik velük, beépített embereik lehetnek! Az országból több quad ide veszik el! Magánnyomozóket tart fel a rendőrség, mire újra színhelyre érnek eltűnik a cucc!? Nem tudok mit tenni, nyomozok egyedül! -:| hogy a vége mi lesz csak a jó ég tudja, de ha vissza is szerzem őket, saját kezűleg bontom el...tőlem többet el nem lopja!
Sziasztok! Valami van a levegőben!

Egy hete lopták el az egyik elvtársunk KTM-525XC-jét, most meg még kettő vasat... Szerintem érdemes lenne komolyabban odafigyelni a biztonságra. Apró dolgokkal komoly eredményeket el lehet érni: pakoljatok a quad elé bicikliket, szerszámos ládát, minden sz@rt, amin át kell vergődnie a tolvajnak. Én még összetekert szőnyegeket is tárolok a garázsban a motor előtt! Minél többet kell macerálni a zsiványoknak, annál komolyabb a lebukás veszélye! Az autómmal ráállok a garázs ajtajára: nem fogják átemelni rajta... Persze nálam külső térvédelem is van telepítve, amelynek a riasztó egysége 9m magasan van a hátsó tűzfalon (azt csak tűzoltó létráról tudják megbuzerálni), illetve több, mint 2méteres a tömör kerítés. Nem állítom, hogy tőlem nem tudják ellopni a vasat, de ha észreveszem a csipet-csapat mozgolódását, akkor csúnya verekedést rendezek! (ha valaki szeretne bosszút állni az ellopott motorja miatt, és tutira megvannak a tolvajok, akkor számíthat rám - bestiális ötleteim vannak)
Hali!
a DVX ára felszerelve 950.000 extrák nélkül 850.000 a fekete LTZ ára 790.000
A keresett motorkáim képesítve:
Sárga Suzuki LTZ 400! Ismertetőjele hogy kék a kézvédője és kötél van a kerekezővasra (hátra) csavarva... (bár ez megszüntethető) Alvázszáma még nem ismert (nem találok éjjel minden adásvételit...).

Kék Yamaha Raptor! Alvázszáma: JY4AM07Y17C028742! Motorszám is megvan, tehát ha át is építed te faszarcú, akkor is kérem vissza!

Kérlek ha bármit tudok róla, szóljatok, visszavásárolnám!
Kétgyerekes anyukaként nem tudok jobbat tenni...
Rakj fel képet mind 2 gépezetről ahogy A YAMAHA mondja mert így tényleg nehéz segíteni. Remélem meglesznek a gépek. ÉS ha véletlen te találnád meg a tolvajokat hamarabb TUDOD MIT KELL TENNED REMÉLEM.
Hali
Képeket kaphatnék ? Mert anélkül nehézkes lesz keresni is :/
Bocs lemaradt hogy elsősorban első
Sziasztok! Engem Ltz 400-as Gumi érdekelne elsősorban de ha jó árban van akkor hátsó is meg persze olyat keresek ami még nem lefutott uj vagy 80-90%-os gumi! Méretek első gumi:21x7-10 hátsó gumi: 22x11-9. ha valakinek van az küldjön képet e-mailban szilard21@t-online.hu cimre! Kösszönöm a segítséget előre is!
Szia.Van hívj 06 30 231 79 20
Szia.kb 30 ezer ft.