Hali!
Keresek egy alkatrészt Ltz-400 -hoz ami a kipufogó vezérműtengelyt lefogja. Sajna a nevét nem tudom, mert a katalógus sem nevezi meg. EX felirat van rajta. Ha valakinek van az írjon a mailomra. köszi.
Én kerestelek a váltóval kapcsolatba. Most utána néztem egy kicsit, szerintem sok az ár amit te mondtál rá.
Itt egy link az újról, ugyanannyi mint amit te kínálsz bontottba! Ez alapján beszélhetünk az árról vagy te tartod? Remélem nem sértettelek meg ezzel, persze ha neked ennyit ér akkor nincs miről beszélni.
Hy!
Én is sportkipufogót keresek K6-os LTZ-re. Főként Finster dob érdekelne.
Kérdés: Ha sportdobot rokok fel a karbin kell állítani?
Előre is köszi a segítséget!
Eladó egy SIDI 40-es méretű,1x kipróbált cross csizma,fehér színben!
Érdeklődni emailben! És képet is csak emailben tudok küldeni!
barkovicsk@gmail.com
Sziasztok
Haverom problémáját tolmácsolnám, remélem találtok rá valami megoldást. Elektronikai probléma. A gép nem ad szikrát indítózásnál, csak akkor ad egyet-kettőt, ha abbahagyjuk az indítózást, és a lendület még forgat a motoron.
Találtunk egy fekete csatlakozót, egyik végén 3 barna (motorba megy), másik végén 3 fekete vezeték jön ki (egyik szál a fesszabályzóba megy). Ha ezt széthúzzuk, akkor működik rendesen, viszont nincs töltés az akksin. A 3 barna vezeték mind testhez van kötve (multiméter szerint). Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baja, vagy már az is jó lenne, hogy ez a csatlakozó miből jön ki, mert gyanítom, hogy 3 vezetéknek nem kéne testen lennie?
Keresek egy alkatrészt Ltz-400 -hoz ami a kipufogó vezérműtengelyt lefogja. Sajna a nevét nem tudom, mert a katalógus sem nevezi meg. EX felirat van rajta. Ha valakinek van az írjon a mailomra. köszi.