Na ezt pont rólad nem gondoltam volna.
Mármint hogy ennyire benne vagy a dologban.
De az a jó ha művelt az ember.
És köszönöm a felvilágosítást!
Ja és szép a motorod
na akkor fityu..a horoszkopod az amikor szulettel......es az aszcendens pedig az ami a legjobban rad hasonlit a horoszkopok kozul...igy a kettobol lehet kovetkeztetni ki milyen faxa vagy nem faxa...legalabbis neked....ha kiolvasol egy ezoterikus konyvet ami a horoszkopokkal foglalkozik akkor rajossz...ki es mi vagy valojaban..mondjuk james redfieldtol ajanlanam a mennyei profeciat kezdesnek...es ha megfog a dolog csak akkor erdekeljen milyen vagy...csak tanacs...bocs ha tulzok egy kicsit a tudalekossagommal..
Gyorsan kifagattam anutám
Mint azt bizonyára tudta, ön a oroszlán jegyében született, újdonságként eláruljuk, hogy az ön által megadott adatok alapján aszcendense szűz.
JA ...előszőr üljön meg rendesen egy olyan apriliát amivel te mozogsz, aztán álmodozzon kicsit feljebb... Mert pályán bizony egy jó lovassal a tied sem szotyola! Egyébként nagyon szép a vasad!
Mármint hogy ennyire benne vagy a dologban.
De az a jó ha művelt az ember.
És köszönöm a felvilágosítást!
Ja és szép a motorod
Mint azt bizonyára tudta, ön a oroszlán jegyében született, újdonságként eláruljuk, hogy az ön által megadott adatok alapján aszcendense szűz.
A 24/h fel van osztva a csillagjegyekkel
http://www.astronet.hu/index.p...
De tudni kell a születési órád és perced is!
A király (én) oroszlán/oroszlán
Mert a csillagjegyem nekem is oroszlán de az aszcendensről azt se tom eszik -e vagy isszák!
A király (én) oroszlán/oroszlán